10 Bai delicate pentru femei

amenajari pentru bai

Orice femeie moderna si eleganta viseaza la o baie la fel de pretentioasa ca ea. Intr-o baie feminina, culoarea este cea care defineste foarte mult spatiul, iar in acest caz  accentele de culoare se bazeaza pe tonuri tari si nuante pastelate de culori calde (rosu, galben, roz, oranj) cat si reci (albastru, verde, violet). Puteti alege sa va jucati cu culorile, exista o multime de posibilitati de colorare, firea mea este una vesela si jucausa,  iar jocul de culori se potriveste perfect cu personalitatea mea. In caz contrar,  daca esti o fire pe care o caracterizeaza simplitatea si eleganta, baia se poate amenaja usor folosind doar elemente din aceasta categorie.

Da personalitate baii tale feminine folosindu-te de culorile preferate, mobilierul care te incanta si accesoriile personale. Toate acestea vor contribui la amenajarea unei bai feminine ideale pentru tine.

Am pregatit pentru voi 10 idei de amenajare  a baii in stil feminin.

baie cu accente turcoaz

baie cu design feminin

bai delicate pentru femei
4 – idei pentru bai delicate
baie jucausa pentru femei
5 – idei pentru bai delicate
baie luxurianta pentru femei - bai delicate
6 – idei pentru bai delicate
decor interior bai delicate
7 – idei pentru bai delicate
baie simpla si eleganta - bai delicate
8 – idei pentru bai delicate
baie vintage feminina
9 – idei pentru bai delicate
baie vintage
10 – idei pentru bai delicate

Perspectiva feminină asupra amenajarilor interioare are de-a face cu altceva în afară de funcționalitate. Apă caldă, scurgeri, lipsa infiltrațiilor, utilitatea obiectelor sanitare, toate acestea sunt detalii nesemnificative. Ceea ce contează pentru o femeie este ambianța, culoarea, sentimentul de liniște și relaxare, capacitatea de depozitare și ergonomia utilizării. O femeie intră în baie și atunci când iese, dorește să fie o femeie frumoasă, relaxată și radiind de fericire. Este locul intim unde se întâmplă toate acele necunoscute pentru un bărbat, care au ca rezultat o apariție năucitoare. Este locul unde fiecare femeie își rezolvă problemele intime, înconjurată de un arsenal de cutii, flacoane și creme, instrumente de aranjare și rectificare a imaginii proprii.

amenajari pentru bai
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.