10 idei creative de a-ti transforma balconul

amenajarea balconului

Nu cred ca ma insel cand spun ca peste 70 % din persoanele detinatoare de balcon, folosesc acest spatiu pentru uscarea rufelor sau pentru ingramadirea a fel de fel de obiecte, care mai de care mai “folositoare”. Ei bine, tin sa felicit procentajul de  aproximativ 30% care si-au transformat balconul intr-un spatiul placut pentru relaxare.

Oricat ar fi de mic, balconul tau are o menire mult mai demna decat ceea de uscatorie sau debara. Cel mai important este sa ne punem imaginatia la incercare si sa gasim metode de depozitare inteligente pentru lucrurile care il ocupa. Cum?

Primul pas este evident, il eliberam!  Acum ca putem si noi, si el, sa respiram usurati, ne gandim cum il transformam prin prisma fiecarei personalitati: fie un loc de luat masa, fie un spatiu pentru lucru, o minigradina sau un miniatelier de pictura sau fotografie. Pentru idei creative puteți apela la resursele doamnei din viata voastra sau la online. Mai gasiti idei creative în reviste, spionând vecinii sau memorând scene din telenovele. Nevoia de idei creative este mare și s-au găsit multe surse care să ofere soluții.

Va poftesc la cateva imagini, care cu siguranta ne vor face pofta sa transformam balconul in ceva frumos.

index

20-

balconul- spatiu de relaxare

cum ne transformam balconul

designul interior al balconului

 

idei de amenajare a balconului

minigradina pe balcon

transformarea balconului

spatiu de lucru pe balcon

atmosfera creativa pe balcon

Sursa foto

amenajarea balconului
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.