12 cadouri pentru sarbatorile de iarna

cadou

Imediat implinim 1 an de existenta. Suna frumos, aniversarea implineste speranta cu care am pornit la drum. Alaturi de Irina scriu de un an de zile cu si despre lemn. Ne bucura si criticile si aprecierile. Unele ne ajuta sa imbunatatim, celelalte sa continuam. Am hotarat ca pentru cititorii care ne „gratuleaza” cu un LIKE pe pagina de Facebook, sa oferim 12 cadouri individuale. Nu-s valori mari, nu va imbogatiti, doar speram ca 12 cititori sa se bucure de ceea ce tot laudam noi prin articole, adica de senzatia lemnului masiv finisat cu maxima migala.

Asadar, cadourile care va asteapta sunt 12, 10 suporturi de flori, de diverse marimi, similare cu cele de la concursul de articole + 2 masute de cafea, cu picior sculptat.

masuta cu picior

Pentru a ajunge la tragerea la sorti pe care o voi face cu ajutorul Random.org tot ce trebuie sa faceti e sa dati LIKE pe pagina de FaceBook link direct https://www.facebook.com/stejar.masiv. Inainte de extragere voi publica o lista cu numar de ordine pentru fiecare subscriber/follower, din care se va alege aleator castigatorul fiecarui obiect.. Nu cred ca supar pe nimeni, din cauza acestei publicari pentru ca oricum e oficiala si publica lista celor care apreciaza Stejar Masiv, asa ca va veti alege doar cu un numar.

suport ghiveci

Am ales sa dau 12 obiecte pentru a „sfida” data de 21.12.2012. Nu vine sfarsitul lumii, nu se schimba nimic, nici politicieni, nici televiziunile. Nici natia noastra. Sper si imi doresc sa se intample ceva atat de zguduitor incat sa ne trezim odata si sa punem mana sa facem cu adevarat ceva pentru noi in primul rand, pentru natiune ca rezultat al efortului individual. Primul om cu care trebuie sa inceapa orice schimbare este el insusi. Reinvatam respectul, buna cuvinta, valorile nemuritoare ale generatiilor anterioare, adaptate la vremurile de azi. Ne auto-corectam sa nu decadem noi in fata propriei constiinte. Asa vom schimba ceva. Daca schimbam actorii de la TV sau din Parlamentul Romaniei nu ne va fi cu nimic mai bine. Poate cu resemnare, dar nu fara speranta, sa asteptam Craciunul si Anul Nou 2013 cu familia aproape, cu sufletul plin de dragoste, cu datoriile platite.

Si final, inscrierile se incheie pe data de 14 Ianuarie 2013. Inainte de ziua mea 😀 Bucuria voastra va fi bucuria mea de a darui.

Sa va aduca Mosul si Anul Nou SANATATE, ca restul le cumparam !!!

suport ghiveci
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Putereacalorica la plop ,salcie este 3,1kwh/kg ,nu 4,1kgh/kg