2019 – trenduri în materie de mobilier

2019

Mai sunt 20 de zile până intrăm în anul 2019. Numerologic, anul 2019 are vibrația numărului 3 (se adună cifrele anului). Anii cu număr de vibrație 3 sunt favorabili celor care doresc să își cultive spritul artistic și să se îmbogățească pe plan intelectual. Este un an bun pentru dezvăluiri, fie de informații ascunse, care pot deschide noi drumuri și debloca situații, fie dezvăluiri ale unui nou drum sau scop. Numărul 3 este considerată cifra perfectă, a echilibrului, a Sfintei Treimi. Lăsând numerele la o parte, viața noastră va fi încercată, dacă nu învățăm ce avem de făcut în orice moment. Și uite cum, fără să intenționez, m-am transformat în Urania.

Dacă e relativ ușor să ții pasul cu moda, când vine vorba de îmbrăcăminte, cu trendurile în materie de mobilier, personal, am o ușoară problemă. Văd de pe geam cu golf albastru metalizat, și mă gândeam că dacă mă uit pe net la culorile anului, poate aș putea ghici din ce an este mașina. Alegem culoarea, iar în scurt timp se conformează producătorii și o vedem peste tot.

Mă uitam la o cunoștință prin vitrinele din sufragerie și am observat că avea pahare de tot felul făcute din cristal de Bohemia. Am întrebat dacă le-a cumpărat pe toate o singură dată, că prea păreau din aceiași gamă, cești de cafea sau pahare de whiski cu aceleași motive. Mi s-a spus că producătorul, vinde același model pe o perioadă mai lungă. Cumva, ai șansa să îți faci o colecție similară.

În acest fel văd eu colecțiile de mobilier, cu o trecere subtilă și lină de la un an la altul. Din ce am văzut, orientarea către stilul retro, amestecul din lemn și piatră, a rămas printre preferințe. Povestea din spatele creării unui produs rămâne la fel de importantă și de căutată de către public. Ați observat că v-am prezentat și noi atâtea povești ale creatorilor români, ale meșteșugarilor, pentru că au foarte mult suflet în spate și e păcat să nu se știe. Miciile detalii contează. Să nu neglijați o floare așezată pe pervazul unui geam, un set de lumânări pe o comodă, o pernă pe o canapea. Toate acestea împrospătează casa dumneavoastră.

Ce apare nou, sunt motivele geometrice. Aveți libertatea să le folosiți cum doriți. De asemenea, fiindcă suntem tot mai obosiți, accentul cade pe dormitor, care are pat din ce în ce mai moale și mai primitor.

Vă las cu imaginile, să vă fie de folos! Cu urările pentru 2019 revin mai târziu 🙂

2019

2019

2019

2019

2019
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.