8 bai elegante si sofisticate

idei pentru bai

Astazi vreau sa scriu un articol doar despre baile elegante, sofisticate si incredibil de frumoase. Mici sau mari, cu dus sau cada, baile capata din ce in ce mai multa importanta si sunt din ce in ce mai sofisticate. Baile sunt acum un loc de relaxare si refacere a trupului, si din cand in cand a sufletului.

Cele mai multe bai elegante au fost proiectate cu o maxima atentie la detaliile de decor, mai apoi fiind punandu-se baza pe modernitate si functionalitate. Estetica este totul la o baie eleganta si sofisticata! O piesa de antichitate poate aduce acel plus de eleganta pe are ni-l dorim.

Mie imi plac in special culorile luminoase intr-o baie. Consider ca luminozitatea menitine incaperea mult mai aerisita, dar asta nu determina culorile puternice sa fie mai putin potrivite. Asigurati-va la proiectarea propriei bai,ca stilul ei este in concordanta cu stilul intregii case. Baile sunt investitii mari, de aceea trebuie concepute corect. Specialistii considera o idee inteligenta  folosirea unor materiale atemporale cum ar fi marmura sau lemnul, deoarece te poti bucura de ele mai multi ani si aduc eleganta si valoare casei tale.

amenajarea baii

amenajarea baii

idei pentru bai elegante

idei pentru bai elegante

idei pentru bai elegante

idei pentru bai elegante

idei pentru bai elegante

idei pentru bai elegante

idei pentru bai
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    buna ziua,pot folosi mailul pe care i l-ati dat doamnei Rodica, sa va ma ajutati cu cateva sfaturi ptr afumatoare?ms.