Masute de cafea extensibile, retractabile, modulare … de tot felul

masuta de cafea

Pentru spatiile mici se recomanda economia si modularitatea. Plus farmecul aparte al unor piese fara dimensiune batuta in cuie. Este de mare efect sa poti extinde sau restrange spatiul util functie de numarul de participanti. Pe masura ce apar noi doritori de bunatati culinare sau doar o simpla cafea, aceste masute joase, de living pot, daca ați fost suficient de isteti sa le achizitionati, sa isi mai intinda o aripioara. Daca mai au si forme care ies din tipare cu atat mai bine.

Am totusi senzatia ca modele modulare nu sunt la asa mare cautare la noi, devreme ce producatorii nu se inghesuie sa le ofere pe piata. Intr-un articol anterior am prezentat o imagine a unei mese pliante care a atras comentarii pozitive si chiar comenzi ferme. Surprinzator, dupa stiinta mea, pe vremurile apuse dinainte de ’89 fata de care nu reusim sa evitam sa ne raportam, acest gen de masute erau foarte populare. Bașca ca scaunele se pliau la fel si se ascundeau in mijlocul mesei.

Astazi, sper ca modelele de masute de cafea sa va capteze atentia, potentialilor cumparatori si deopotriva potentialilor producatori. Pâna acum duc tratative cu fabrica noastra sa introduca, pe barba mea, in productie 2 tipuri noi de mese. Cred ca am deschis apetitul catorva oameni pentru idei noi si odata cu venirea sarbatorilor sa gasesc si ceva clienti hotarati.

Idei de modele de masute de cafea

masuta de cafea

masuta de cafea

masute de cafea

masute de cafea

masute de cafea

masute de cafea

Cu drag, de bun gust.

masuta de cafea
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua, ma interesează prețul acestei mese, va rog si timpul de execuție.
    Va multumesc

  2. #2 Comentariu nou

    Publicati si numele firmei producători