Alerta de design interior! Michelberger Hotel din Berlin

Michelberger Hotel din Berlin

Nu se poate sa cuprinzi imensul Berlin nici intr-o descriere de 1000 de pagini. Capitala Germaniei poate oferi o enormitate de lucruri pe care un turist obisnuit intr-o saptamana, chiar doua nu are cum sa le experimenteze. Eu privesc acest centru mondial ca un fel de pamant al fagaduintei pentru emigrantii de peste 25 de ani. Neconventional, foarte cosmopolit, dedicat distractiei si artei, capitala Germaniei reprezinta unul dintre cele mai importante orase ale lumii. Pentru mine, Berlinul este ca un taur, pe care nu multi au curajul sa-l apuce de coarne.

Daca in acest moment m-as pune pe avion si as zbura spre nonconformista capitala europeana, primul loc unde m-as duce ar fi Michelberger Hotel si as lua o supradoza de inspiratie deco/estetica.

Michelberger Hotel este un hotel de tip boutique / Pub restaurant. Ideea acestui hotel a venit din partea unui grup de prieteni care isi doreau un hotel la moda si rebel, la fel ca si orasul Berlin care il gazduieste. Viziunea lor a luat viata prin unul dintre cele mai bogate hoteluri de tip boutique din punctul de vedere al amenajarii interioare.

Designerii au zis sa fie ” la fel de creativ ca o agentie de publicitate”, personal cred ca le-a iesit!

În Berlin poți alege dintr-o paletă largă de hoteluri nonconformiste și cred că întreaga capitală a Germaniei este o panoplie de declarații de design, care pornesc de la cele mai clasice inspirații până la cele mai neașteptate abordări a spațiului public, dar și privat.

the michelberger hotel berlin 2

receptie de hotel

hotel boutique berlin

Michelberger Hotel din Berlin

Michelberger Hotel din Berlin

mobilier din lemn masiv

deco design berlin

hotel boutique

valize pe post de dulap

camera de hotel

camera de hotel din berlin

carti pe post de perete - Michelberger Hotel din Berlin
Michelberger Hotel din Berlin

Sursa foto

11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.