Alerta de design interior! Propeller Island City Lodge Hotel din Berlin

design hotel Propeller Island City Lodge paturi ca si sicrie

Propeller Island City Lodge este printre hotelurile cele mai neconvenționale posibil. Faptul că există certifică faptul că astfel de locații au căutare și sunt apreciate. Dacă nu s-ar închide. Logic!

Nu de mult am pomenit intr-unul din articolele mele un hotel din orasul Berlin, iar astazi o voi face din nou. De ce? Pentru ca Berlinul nu se incadreaza in categoria de orase care sa aiba obiective turistice super-mega-bombastice sau vizuale, care sa iti bucure in mod special retina. Dar!!! Berlinul este un oras controversat si viu unde arta neconvetionala este la ea acasa,iar asta se vede cu ochiul liber analizand hotelurile pe care acest oras le gazduieste.

Artisul german Lars Stroschen a creat o opera de arta extravaganta si inedita, hotelul Propeller Island City Lodge din Berlin.  Hotelul are toate ingredientele pentru a fi mai mult decat apreciat de turisti: de la un pat plutitor, la unul suspendat cu franghii, de la o camera intoarsa cu susul in jos, la incaperi unde paturile sunt sicrie sau custi, acest hotel dispune de cele mai bizare decoruri, fiind un univers aparte, unde creativitatea nu are limite.

Va las in lumea plina de creativitate a acestui hotel berlinez.

paturi ca si sicrie Propeller Island City Lodge

camera cu pat plutitor

camera cu pereti de oglinzi Propeller Island City Lodge

camera cu sus-n jos

camera de hotel extravaganta Propeller Island City Lodge

camera de hotel in Berlin Propeller Island City Lodge

Am găsit în Propeller Island City Lodge condițiile perfecte pentru exprimarea unui nonconformism dus spre straniu. Excentricismul este demult depășit în acest hotel, care n-are nimic de-a face cu sibaritismul. Unele încăperi sunt austere, șochează sau chiar îngrozesc pe turistul de rând. Exercițiul de design HORECA este posibil să aibă curând nevoie de renovări, pentru că astfel de locații trebuiesc destul de repede updatate, pasionații de non-convențional caută să fie surprinși de fiecare dată.

Nu cred că ați trecut cu vederea prima imagine, cu sicriele. Dacă vă plac, poate ar putea fi interesant să aflați cum puteți păstra acasă unul, sub forma de dulap. Sicriu – Dulap.

Vezi și Montana Magica Lodge – hotel de lux în Patagonia, aici avem de-a face de o cu totul altă categorie de locație pentru turiști. Pădure luxuriantă, confort maxim într-un spațiu sălbatic.

design hotel
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.