Amenajare cu mobilier de restaurant

mobilier de restaurant RED HEN, Washington DC

Amenajarea cu mobilier de restaurant pe care v-a prezint are legătură tot cu Aaron Poritz, pe care ajung să-l stimez ca designer și pe site-ul căruia am petrecut timp destul navigând prin toate cotloanele. Cu toate acestea, privind din cestă parte a globului pământesc ajung să fiu cinic uneori și-mi asum acest atribut, dacă nu reușesc să mă sensibilizez suficient la demersurile numite filantrop-eco-naturiste, cu tendințe de conservare a naturii.

mobilier de restaurant
RED HEN, Washington DC

Dezastrele naturale au dat afaceriștilor suficiente oportunități de a face bani, iar dacă nu au avut suficiente la îndemână și-au creat singuri unele, prin războaie. Dacă o furtună culcă la pământ o pădure seculară, știrile de la TV ne înfățișează dezastrul din zonă, disperarea oamenilor, se axează pe partea emoțională, dar nu filmează și forfota nebună ce urmează cu exploatarea masei lemnoase rezultată și cu beneficiile materiale extrem de substanțiale de pe urma acestui fapt. Nu se arată la televizor niciodată cum banii obținuți din acest demers au ajutat la reconstrucția zonei sau la reîmpădurire.

mobilier de restaurant
RED HEN, Washington DC

Uraganul Felix a distrus la fel în zonele tropicale păduri, iar rezultatul este că din lemnul rezultat au fost fabricate mobile și s-a folosit cheresteaua cu titlu de responsabilitate față de natură. Nu știu impactul benefic rezultat în urma acestui demers, dar e frumos rezultatul imaginației acestui designer, Aaron Poritz, pentru amenajarea restaurantului Red Hen din Washington, D.C.

mobilier de restaurant
RED HEN, Washington DC

Lemnul recuperat de pe urma uraganului a fost folosit pentru tavane, pardoseli, mobilier, aici incluzând mese, scaune, scaune de bar și banci, cu un rezultat cromatic deosebit, frumos. Întregul mobilier de restaurant a fost fabricat din acel lemn. Se specifică că s-a folosit duritatea și calitățile naturale ale lemnului tropical pentru a se fabrica scaune cu greutatea de 12 kg, ceea ce denotă intenția clară de durabilitate extremă în timp și la traficul unui local.

mobilier de restaurant
RED HEN, Washington DC

Nu designerul l-am criticat, ci lipsa imaginii de ansamblu, a faptului că se spune doar o parte din explicație, lipsind cea importantă cu adevărat. Dacă utilizarea acelui lemn a avut ca rezultat mai multă hrană, locuri de muncă, reconstrucții în zonele afectate, atunci sunt primul care îndeamnă la responsabilitate socială și la demersuri de acest gen. Valoarea proiectului se ridică la 60.000 de dolari.

mobilier de restaurant
RED HEN, Washington DC

Să n-avem parte de astfel de întâmplări nefericite, sărmana nație română ar afla pe pielea ei cum arată deznădejdea și neputința.

mobilier de restaurant
RED HEN, Washington DC

 

mobilier de restaurant
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.