Decât câteva idei pentru biblioteca din baie

rafturi de carti biblioteca de langa cada

Decât … un cuvânt atât de urât și greșit folosit încât doar decât l-am folosit pentru a intriga de la bun început prin formularea titlului.

biblioteca din baie
Rafturi cu carti in camera de baie

Bleah … am senzația de zeamă de lămâie pe limbă. Dar e duminică și întotdeauna duminică am avut ieșiri din sfera normalului, așa că nici astăzi nu fac excepție. Ideea acestui articol mi-a apărut prin răsfoirea de imagini de pe Pinterest, unde poți arde timp cu nemiluita dacă te pasionează răsfoitul de imagini. Asta se întâmplă și pe stejarmasiv.ro de multe ori și mă văd nevoit să rog interlocutorii din convorbirile telefonice pe care le am să citească și textul. Dacă vroiam să public imagini nu aveam un blog, ci o pagina de Pinterest.

biblioteca din baie
biblioteca de langa cada

Imaginile din acest articol se doresc doar inspirative sau sugestive. NU fabricăm mobilă la comandă și nici nu aș putea să răspund cuiva cât costa rafturile din imaginea 2, realizate pe dimensiunile băilor de bloc din cartierul X al orașului W din România.

biblioteca din baie
Idee de biblioteca in baie

Vreau doar să am propria Pastila de Limbă sau o completare din segmentul mobilei pentru iubitorii culturii. Cartea necesită tihnă, mi-e dragă de nu mai pot și dac-ar fi Doar o Vorbă să-ți Mai Spun, ți-aș recomanda, ție, cititorule, dacă ai baie, cu vană și oricât de mult sau de puțin spațiu disponibil, să faci loc pe un raft câtorva cărți. Fără să ai mâinile ude, mai apleacă-ți atenția asupra lor, te vor relaxa mai ieftin decât o ședință de psihoterapie.

biblioteca din baie
Stativ cu carti rotund

Cu drag, de carte.

rafturi de carti
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.