Se ia una bucata afumatorie veche de cind lumea inceputului de veac cu numarul 20, se dezbraca la lemnul gol, sa ramana doar barnele vechi de stejar si caramida, la noi ii zice „tiganeasca” adica mica, plina, si se transforma in restaurant moderm.
Adica dupa restaurarea stejarului masiv si a peretelui de caramida aparenta, pentru aspect, caci rezistenta este la fel, se adauga in aceasta reteta ingrediente ca si un designer de clasa de la San Francisco’s CCS Architecture, materiale high-tech si iese ceva aburind a mancare buna, traditie, bun gust, cald si bine.
Restaurantul este divizat in doua niveluri, cu zone spearate pentru bar, sala mare si separeuri private. Pentru un confort deosebit exista o zona de lounge, unde se poate sta la povesti in jurul unui semineu suspendat de tavan. De la etajul superior, exista acces pentru vedere asupra salii mari de mese, dar si inspre zona de gatit, unde pot fi vazuti bucatarii (chef’s) in mijlocul procesului de preparare. In Bucuresti la fel se poate savura in timpul procesului de preparare imaginea si parcursul steak-ului la SteakHouse-ul din J.W.Mariott.
1 comentariu Adaugă comentariu
te ube!