Amenajare interioara „Timeless”

kiss

Definiția pentru Timeless, greu de tradus în română este nepieritor, clasicul în linii simple, fără excentricități, universal apreciat. Binele e un concept comun, nu ne putem plânge sau bucura de el pentru ca-l consideram normal. Poate ar fi indicat sa invatam că in definitiv „mai binele” e dusmanul binelui. Excenticismul, ignoranta, infatuarea, kitch-ul pot fi anagramate si vor duce la rezultate nefaste.

Daca sufletul iti cere sa iti exprimi unicitatea nu excela fara motiv, respecta principiul KISS (Keep It Simple Stupid), cere o parere avizata si cauta sa educi pornirile prea indraznete. Alege calm, cauta naturalul, inconjoara-te de simplitate si exprima valoarea nu prin poleiala ci prin substanta. De multe ori am auzit cu toții bancuri care caricaturizeaza in pamflete usturatoare situatii reale. Nu arat cu degetul spre rusi, doar stiu bancuri in care e incondeiata exuberanta cu care isi arata banii, devenind astfel exemple nu tocmai de urmat.

Iertati-ma, nu cert pe nimeni, doar am traversat o situatie similara privitoare la idei de „impopoțonare” a unei case. Când nu știi ce să alegi, alege ceva Timeless, clasic, simplu. Nu ai bani de designeri de interioare, rezumă-te la ceea ce memoria și aprecierea colectivă încadrează în normalitate. Bazează-te pe propria evaluare simplificată, pe opiniile părinților, a consoartei sau a unui prieten, gustul bun este un simț ce trebuie hrănit și educat.

Mă vad pus in situatia de a ajuta cu idei, iar ceea ce am incercat sa transmit arata cam asa:

Amenajari interioare Timeless

Kitchen contemporary Timeless
Bucatarie in stil Modern Timeless
Dressing Principal Timeless
Master Closet contemporary closet timeless
Simplu, nu? Cu lemn, da?
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.