Biroul si productivitatea muncii

munca la birou

Productivitatea muncii are foarte mult de-a face cu ambientul în care se produce. Birouri cabina, pereti albi, lumini albe fluorescente… suna ca biroul unei sectie de politie romanesti…nu-i asa? Trecuta este vremea cand astfel de birouri „stimulau” creativitatea si inteligenta omului. Mediul in care lucram trebuie sa ne ofere un confort psihic, pentru a ne sporii productivitatea.

Datorita unor companii imense ca Google sau Facebook,  care au demonstrat un succes enorm prin crearea unor office-uri neconventionale, mai multe persoane si companii imbratiseaza ideea de a-si creea spatii pline de inovatie si imaginatie. In State se poate solicita angajatorului ca biroul să fie unul în care poziția generală la munca să fie așezat sau în picioare. Unii oameni au nevoie de posturi ale corpului inedite sau surprinzătoare pentru a-și focaliza atenția sau pentru a evita plictiseala ori disconfortul generat de un scaun. Nu contează cum lucrezi, productivitatea muncii este dezideratul care trebuie urmărit.

Personal eu lucrez de acasă, prin urmare biroul meu arata exact asa cum eu mi-l doresc, dar si daca jobul meu ar fi intr-o companie, cred ca spatiul meu de lucru tot ar fi decorat cu elemente excitante pentru creierul meu. Un mediu anost, trist si deprimant ar sta cu siguranta in calea eficientei mele profesionale.

Voi ce spuneti? Considerati ca felul in care este amenajat biroul va afecteaza productivitatea muncii?

BIROU de ACASA

productivitatea muncii - biroul de acasa

productivitatea muncii - biroul de acasa

biroul de acasa - productivitatea muncii

productivitatea muncii

BIROU LA SERVICI

productivitatea muncii

company office 1 - productivitatea muncii
birou luminos
productivitatea muncii
productivitatea muncii la birou

company office productivitatea muncii

Pe de altă parte, consider că starea de concentrare și determinare de a te dedica muncii pe care o faci implică trecerea într-o zonă diferită de confortul câminului. E greu când te distrag elemente familiale, de aceea dacă vreți să luicrați de acasă, dedicați un spațiu complet acestei activități și reproduceți sentimentul de birou autentic. E drept că mult mai confortabil, doar sunteți acasa.

Noi producem modelul de birou Bergen, o piesă de excepție, din stejar masiv, care însă are nevoie de un ambient aparte, un spațiu dedicat, cu bibliotecă, fotoliu de piele Catedral și un aranjament cu trabuce și brandy.

Ok, mă trezesc, și revin la realitate.

munca la birou
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cocheta

  2. #2 Comentariu nou

    cocheta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.