Amenajarea unui dormitor cu design german

lemn masiv si MDF hulsta MIOLETTO natur

Că nemții au ajuns să domine piața europeană de mobilă și mobilier este cert și am mai scris despre asta. Cum au ajuns ei să producă și să vândă atâta mobilă, căci asta este ceea ce face să avanseze acest segment, combinând fericit funcționalitatea cu un design german reușit al unor piese, când știm cu toții că neamțul este prin definiție un inginer, pentru orice teuton liniile drepte, simplitatea și eficiența sunt caracteristici înrădăcinate.

lemn masiv si MDF

Explicația vine tocmai prin redefinirea gusturilor consumatorilor, prin paleta largă de piese made în Germany disponibile, prin adaptarea unor gusturi eterne, către lemnul masiv, privite și reinterpretate contemporan de designerii germani sau plătiți de germani. Nu știu cine stă în spatele fiecărei firme, dar dacă decenii la rând simțul estetic al italienilor a primat, căldura și liniile unui Pinnifarina au influențat deciziile de achiziție ale consumatorului, astăzi liniile caselor de design germane, eficient susținute de consecvența tipică, productivitatea fabricilor est-europene și nevoia crescută de spațiu, satisfăcută prin modularitate și funcționalitate au ridicat pe prima treaptă a podiumului industria de profil a Mannschaft-ului.

O serie de piese sub denumirea de colecția MIOLETTO este expresia viziunii germane asupra dormitorului. Patul, comoda cu sertare, raftul suspendat de deasupra patului, variantele de noptiere plus dulapul de garderobă arată afinitate pentru lemnul natur, finisat simplu, natur, combinat cu elemente de MDF și tapițerii ce rostesc confort și simplitate. Nemțul înțelege că vrea să doarmă în pat, să se odihnească, că dormitorul nu este un spațiu de epatare și tot ce trebuie să se regăsească în spațiul destinat somnului începe seara și se termină dimineața. Acțiunile sunt simple, te dezbraci, dormi, dimineață te îmbraci și pleci. Dacă asta vrei, asta găsești la MIOLETTO.

lemn masiv si MDF

lemn masiv si MDF

lemn masiv si MDF Hulsta MIOLETTO - design german
Hulsta MIOLETTO – design german
lemn masiv si MDF design german
Hulsta MIOLETTO – design german

lemn masiv si MDF design german

Update 2019 – Sursa imaginilor nu mai este disponibilă, cred că s-a scos această colecție.

Pentru o experiență aparte de somn, într-un Sleeping box vă invit să parcurgeți articolul – Sleeping box – reinterpretare personală a acestui concept de dormit. Nu este vorba de capsule, ci de paturi suprapuse, o alegere potrivită pentru mulți copii aș spune eu.

Cu drag, de somn bun!

lemn masiv si MDF
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    da eu sunt , ador aceasta sufragerie .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.