Amenajari interioare de primavara

pictura pe perete
transformarea mobilierului
transformarea mobilierului

Frigul si gerul sunt de domeniul trecutului, ninsorile nu ne mai fac probleme, primavara si-a intrat in forma! Cu alte cuvinte totul renaste, prinde viata, energie, culoare si dinamism.

Odata cu inceperea acestui anotimp, am observat an de an un “ ritual “ al oamenilor, ne rearanjam sau redecoram locuinta. Fie ca scapam de mobilierul vechi, fie ca umplem casa cu fel si fel de decoratiuni, cumparam mai multe flori, sau de ce nu…schimbam culoarea peretilor, important e ca si noi la fel ca si casa noastra avem nevoie de un strop( mai mare ) de prospetime.

Asa ca…m-am documentat bine, si am venit cu cateva idei noi pentru voi, sper sa va ajute:

Aspectul mobilierului. Cum il putem schimba? Nu este esential aruncat dau donat cel vechi, se poate reconditiona: revopsi,lacuii, sau modificata forma, cu bani mult mai putini, asta daca evident este un mobilier de calitate. Canapeaua poate sa-si schimbe haina, iar cu o husa noua, acest lucru se poate rezolva foarte usor.

Tatuajele sau picturile pe perete.. Armonia interiorului locuintei noastre este data prin culoare. O incapere unicolora fara nicio pata de culoare nu va avea nicodata un efect primitor, indiferent de mobilierul si accesoriile cu care este decorata, de aceea recomand o pictura pe perete( am prezentat si intr-un post anterior “ Fragmente din natura” ) sau tatuaje de perete pe care le puteti gasi in cam toate magazinele de specilitate.

Natura este cea mai buna sursa de inspiratie, imaginati-va un camp plin cu flori, un copac inflorit, o buburuza sau un fluturas si decorati-va casa inspirandu-va  din acele  imagini pline de farmec si inocenta.

pictura pe perete - primavara

camp cu flori - primavara

fluturas de primavara

buburuza - primavara

 

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    mie imi place ‘tatuaj de perete’zsuzsana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.