Amenajari interioare | Mobila de restaurant

Amenajare restaurant Amenajare restaurant – bar

Vechi dar nu ruginit. Clasicul va ramane intotdeauna o varianta optima de decorare pentru un restaurant. Mobila la comanda, culorile calde si fabrica din Romania au fost elementele de baza pentru amenajarea unui restaurant clasic intr-un final, dar neconventional ca si aparitie.

Pasiunea pentru mobila din stejar masiv, calitatea mobilierului produs in Romania si pasiunea pentru arta culinara au facut ca in Canada, Manitoba sa apara mai intai un magazin de prezentare, cu real succes, care dupa câtiva ani, s-a transformat, la sugestia fiicei proprietarului intr-un restaurant. In depozitul de mobila, amenajat cu gust, si-au facut aparitia mai intai aranjamentele de masa, decoratiunile interioare de pe pereti si obiectele de valoare sentimentala care incalzesc spatiul, in asa fel incat potentialul client sa se poata orienta si pozitiona fata de obiectul ales intr-o ambianta mult mai apropiata cu caldura unei case.

Ulterior s-a trecut la combinarea celor doua afaceri si derularea lor in paralel. Au aparut barul si bucataria si comertul cu mobilier se desfasoara simultan cu organizarea de dineuri si momente festive, nunti, botezuri, cumetrii. Pana la urma si ei sint oameni la fel de cheflii si cu voie buna ca si noi, dar stiu ca in acel restaurant coatele clientilor stau pe o masa neaos romaneasca. Pe care o putem avea si noi in Romania, incepand cu 2012, de cind fabrica comercializeaza si pe piata locala.

Cu drag, de moda veche.

Amenajare restaurant Mobila de restaurant
Amenajare restaurant – bar
Mese colectia Provence Mobila de restaurant
Amenajare restaurant – scara in spirala
Mese restaurant Mobila de restaurant
Amenajare restaurant – vedere masa 2 persoane
Mese restaurant - Mobila de restaurant
Sala festiva pentru nunta

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

Mese restaurant
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    o culoare calda, plina de prosperitate si viata!

  2. #2 Comentariu nou

    Sunt foarte frumoase ! Care e pretul inelelor ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.