Rafturi rotative – lemn masiv

raft de carti Stand cu carti rotund

Nu putem vorbi de rafturi rotative fără să vorbim despre cărți. In secolul 19 si 20, azi si in viitor cărțile vor ocupa același loc in sufletul oricărui om a cărui suflet a fost luminat de cunoaștere. Nici un film nu va putea cuprinde pe cu totul detaliile, imaginea de ansamblu si suspansul pe care il găsim in citit. Aș putea spune ca visez paginile, ca literele dispar si nu realizez ca răsfoiesc filele atunci când lecturez o carte bună. Si astfel, uneori chiar si rafturile bibliotecii par îndepărtate ca sa merite ruperea de ritm necesara când trebuie luat următorul volum de pe raft. As prefera sa le am aproape, iar un fotoliu incastrat in biblioteca e cam prea greu de poziționat.

Precizare – Nu producem si nici nu comercializam rafturi rotative, din modelele prezentate in acest articol.

In general m-au prins seriile de cârti sub forma de SAGA. Asiei, de James Clavell, Fundațiilor de Asimov, Jocul lui Ender de Orson Scott Card. Sau Dune ….

Si atunci, când am găsit acest obiect, când l-am văzut luând formă în fabrica, si nu puteam cuprinde ideile ce mi se amestecau in minte privind utilitatea, am știut ca mi-l doresc. Raftul de cârti, rotativ. Cu 4 fete, cu loc pentru cca 100 de cărți, suficient de mic pentru a încăpea intre doua fotolii si suficient de înalt pentru a putea răsfoi o carte așezată pe tabla superioara. Apoi am citit despre el, istoria il are de mult intre paginile ei, din vremurile Edwardiene, sub diverse denumiri, cu aceeași eterna utilitate.

Sper sa va placa la fel de mult.

Modele de rafturi rotative

raft de carti - rafturi rotative
Stand de carti rotativ
raft de carti - rafturi rotative
Stand de carti patrat cu picior
raft de carti - rafturi rotative
Stand cu carti rotund
raft de carti - rafturi rotative
Stand Rotund, fara picior
raft de carti - rafturi rotative
Raft rotativ dreptunghiular

Am publicat articole despre mobilierul stil provenit din Anglia de acum câteva sute de ani și merită să acordați atenție și mobilierului stil Queen Anne – Picioare Cabriole pentru mobila din lemn masiv stil Queen Anne

Update 2023 – Am primit până azi cca 3 cereri pentru rafturi rotative de când este publicat articolul. Aceasta justifică de ce nu mai este în producție. Nu se mai citește de pe hârtie.

Cu drag, de moda veche.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Rafturi rotative - lemn masiv 17
raft de carti
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Arată excelent. Numai că sunt fan kindle. Și fericită posesoare 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    imi place chiar daca nu am fost dar mar interesa preturile

  3. #3 Comentariu nou

    Un pret si dimensiunile, va rog, pentru stand de carti rotund si stand rotund fara picior . Multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.