Apartament din Moscova – arhitectură modernă

design interior modern Moscova

Acest apartament din Moscova m-a intrigat de la bun început, văzând imaginile din amenajarea interioară.

Pornit de la ideea de a nu expune perete gol, ci de a folosi întreaga suprafață a unei locuințe, atât cea orizontală, dar mai ales cea verticală, apartamentul din Moscova este conceput fără restricții din partea proprietarului către designer, dându-i acestuia mână liberă, atât la imaginație cât și la fondurile disponibile. Acesta a asortat inspirat materiale, texturi și culori și prin combinarea elementelor ultra-moderne cu materiale tradiționale a creat un spațiu unic și autentic.

design interior modern Moscova

Designul interior are tendințe futuriste, cu concentrarea pe câteva puncte cheie scoase în evidență individual pe fiecare cameră. Livingul beneficiază de un perete de piatră naturală, fațetat, structurat pe nișe funcționale cu suprafețe nesimetrice, așezate aparent haotic în plan. Alți pereți ai aceleiași încăperi, împreună cu holul sunt acoperiți cu piele alcantara, iar pardoseala are suprafața încălzită de lemn masiv sub formă de podele.

Cabina de duș este expresia viziunii în viitor, cu mozaic de piese negre pe tavan, rostuite cu alb în completarea plăcilor masive de marmură. Senzația de spațiu interstelar este foarte puternică. Restul băii este foarte deschis, mozaicul păstrându-se sub un iluminat încastrat, indirect.

Bucătăria la rândul ei are toate echipamentele auxiliare încorporate pe doi pereți și găzduiește un dinning foarte modern, cu scaune de bar înalte, pe un picior și insulă. Partea de mobilă este minimală, doar la nivel funcțional și participă alături de designul pereților la completarea elementelor de decor.

Întregul concept pare ireal, chiar dacă la senzația generală participă materiale familiare, suma formelor obținute din nonconformism și afinitate spre viziunea profundă a viitorului îți arată clar că designerul a dat frâu liber artistului.

Proiectantul acestui apartament este Investment Architecture & Design Building Good Hope.

Arhitectura rusească la Moscova

Am senzația că peretele din spatele patului din dormitor este finisat ca și corpurile din articolul – Finsajul și cererile arhitecților sau a designerilor

design interior modern Moscova
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ce pacat ca multe dintre poze nu va apartin ….
    https://www.youtube.com/watch?v=HpfErCLG3po

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.