Arme de tir sportiv marca Beretta

arma de tir sportiv arma Beretta
Arme de tir unicate
Beretta

Marca Beretta este cu siguranță familiară celor care practică tirul cu arma, iar frumusețea acestui sport stă în fermitatea caracterelor care îl practică, fiind denumit bărbătesc, dar mai presus de înțelesul cuvântului sta precizia, coordonarea, impactul emoțional al trasului cu arma de foc. Inocularea sentimentului de putere s-a produs în subconștientul uman de la inventarea armelor de foc, iar simbolistica din spatele unui foc de armă este prezentă de la jucării până la strategia politică de cel mai înalt rang.

Arme de tir unicate
Cioplirea manuala a patului de pusca – site oficial.

Păstrarea tradițiilor implică și producerea acestor arme, compuse din partea metalică prelucrare pe mașini de înaltă precizie, gravarea manuală a componentelor metalice cu simboluri clasice și fabricarea elementelor de lemn, în cel mai tradițional mod cu putință, de către oameni a căror pasiune se transpune efectiv în rezultatul final ce iese din mâinile iscusite.

Arme de tir unicate
Human Technology

Pentru că are și lemn și lemnul este la rândul său pus în valoare, pentru că inspiră respect, prin îndemânarea necesară practicării acestui sport, vă prezint, așa cum l-au gândit cei de la celebra companie de armament, procesul de fabricare unică a armelor de foc destinate tirului.

Beretta

Arme de tir unicate
pusca de tir Beretta
Arme de tir unicate
gravarea armelor
Arme de tir unicate
Arme de tir unicate Beretta
asamblarea pieselor pentru pusca de tir
Arme de tir unicate
arma Beretta

Uneori din situații tragice, cu timpul se poate ajunge la stări de fapt, condiții sociale sau alte medii în care ceea ce înainte părea destructiv să se transforme în ceva inofensiv, relaxant chiar. Tirul cu arcul nu mai este un pericol pentru nimeni, poate doar în segmentul vânătoare, cu care nu sunt foarte de acord, atâta vreme cât nu satisface vreo nevoie primara, dar în fine, nu a mai murit nimeni de la vreo săgeată decât accidental.

La fel ar trebui să ajungă și armele de foc, utilizate doar cu scop sportiv, nu pentru război.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Arme de tir sportiv marca Beretta 21
arma de tir sportiv
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.