Articol de dumincă, despre muzică și Vunk

numai la doi vunk Andra

Am ajuns de la Cluj de 20 de minute și revăd campaniile de pe Blogal Initiative. Ultima seară, ultima șansă, ultimul tren pentru campania despre Vunk și Andra. Mă înfundă râsul pentru ca abia cu câteva minute în urmă, pe drum, în mașină a fost concert ”unplugged” pe Featuring-ul anterior al formației Vunk cu Antonia. Tudor o știe pe de rost, e nebun când începe melodia ”Pleacă” … strigă tare … Lasă-mă să mor …. de dor …. fericirea mea …. la naiba. De data asta, ca să nu fie liniște pe interval și să doarmă șoferul, s-a cântat  de toată familia melodia cu Antonia, la unison cu Tudor. E ceva formidabil, am citit undeva despre cântat că eliberează endorfine, detensionează pisihicul, relaxează … deh … numai beneficii.

Să-l auziți vreodată pe Tudor, la cei 5 ani cum cântă ”De-ai fi tu salcie la mal” … cu intonație, pe melodie, toate versurile, e incredibil. Nu mai punem casete la video, nu dam drumul la televizor când avem musafiri, îl chemăm pe el, are repertoriu și gata, Guests are entertained !

Dacă și voi cântați în mașină, atunci poate că și următorul duet al celor de la Vunk, cu Andra, va avea succes la fel ca primul.

Să iubiți mult, în doi, cu adevărat doar în doi, nu împărțiți la mai mult de doi.

Să fiți veseli, fericiți și sănătoși.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.