Baile japoneze, adevarate oaze de liniste!

idei de amenjare pentru bai

Cred ca fiecare dintre noi are momente când simte ca ziua este mult prea lunga, când problemele parca nu se mai sfârșesc, iar atunci tot ceea ce ne dorim este un dus lung, revigorant urmat de un somn de bebeluș. Societatea moderna in care trăim câteodată, din păcate  are tendința de a ne stoarce de toate puterile, si cred ca poporul care înțelege cel mai bine aceasta „ noua era” sunt japonezii.

Japonezii si-au creat un adevarat sistem de rezistenta ale acestei epoci prin muzica, tehnici de relaxare precum Shiatsu sau Reiki, dar si prin amenajarile interioare. Designul interior japonez traditional nu are ca scop adaugarea de elemente suplimentare unei camere, ci minimizarea distragerilor, pentru a lasa frumusetea spatiului sa vorbeasca de la sine.

Frumusețea unei bai japoneze nu consta doar in minimalism si simplitate, dar si in designul sau care include elemente naturale, care ne liniștesc și ne „spală” toate problemele in mod ușor si eficient. De aceea am ales pentru voi 10 bai japoneze, demne pentru regăsirea liniștii, într-o lume zgomotoasă!

10 bai japoneze

bai japoneze
bai japoneze
baie din piatra
bai japoneze
bai japoneze
bai japoneze
bai japoneze
bai japoneze
bai japoneze

sursa foto

Sunt multe ghiduri online referitor la bai si mai ales sunt cele din partea firmelor care se ocupa efectiv de bai. Amenajarea unei bai este o treaba serioasa, pe mulți bani. Am citit un articol de 10 pagini pe vividbathrooms.com.au și recomandările, chiar și generale, sunt multe. Sunt atâtea aspecte de care trebuie ținut cont, încât e de preferat să ai un specialist.

idei de amenjare pentru bai
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    felicitari Cata! 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    doresc informatii detaliate pentru montare folie pe structura de lemn.
    multumesc!