Cafenea amenajata cu lemn recuperat dintr-un hambar, un depozit si o epava

Cafenea

Pentru o cafenea unde se vinde un produs vechi de când lumea serviciile și spațiul fac tot farmecul care atrage sau îndepărtează clienții.

Ineditul este căutat în design ca și acul în carul cu fân. Unii reușesc să facă diferența prin reînvierea unor piese autentice din materiale reutilizate cu funcțiuni noi și patina veche a timpului neîntinată.

Cafenea

Din demolarea unui hambar, a unui depozit si prin recuperarea elementelor constructive ale unei nave din lemn cineva a avut inspirația să încropească o cafenea si un magazin de cafea absolut fabulos. S-a încercat păstrarea, pentru veridicitate, a finisajului inițial si doar forma a căpătat o noua funcționalitate.

Ambianta este păstrată prin aerul de vintage conferit de materialele învechite, iar tavanul poarta in decoruri urmele funcționalității elementelor de feronerie ale fostului hambar. Chiar candelabrul are urme de rugina autentice si contribuie din plin la senzația de păstrare a unei tradiții neîntrerupte. Cântarul pentru cafea are elemente de design funcționale fabricate din pârți componente ale fostelor clădiri. Mesele si scaunele sunt alcătuite din lemn de nava, cu urmele vopselii originale foarte evidente.

bar din lemn

Cu siguranță cafeaua din cafeneaua asta va avea același gust inconfundabil, aromatizat si cu surplusul de tradiție perpetua pe care proprietarii au mizat cu succes ca le va ridica afacerea in preferințele consumatorilor.

amenajare vintage
amenajare din lemn recuperat
amenajare vintage

După ce progresul ne-a adus într-o eră în care tehnologia domină cotidianul și discutăm despre A.I. și cucerirea lui Marte, când țările se conduc prin postări pe Facebook iar Elon Musk a distrus Twitter-ul, când distracția înseamnă vizionări de filme pe bandă rulantă, la VOD și călătoriile pot avea loc chiar și virtual, nevoia ancorării de realitate, de simțuri gustative, tactile și senzoriale se pot obține într-o cafenea mai abitir decât la muzeu. La cafenea poți vorbi live cu oameni, poți strânge o mână cu piele umană, poți fi surprins când roșești la o interpelare curajoasă sau poți scrie sau traduce mai bine decât în liniștea asurzitoare a biroului de acasă.

Cu drag de-o ceașcă de cafea neagră, amară si aburindă.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Cafenea amenajata cu lemn recuperat dintr-un hambar, un depozit si o epava 12
amenajare vintage
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Sunt atat de frumoase toate lucrurile pe care le-am vazut pe blogul vostru! Of.

 2. #2 Comentariu nou

  Buna ziua, va rog un pret pt acest model. Multumesc.

 3. #3 Comentariu nou

  Mobila de lux
  RONEX Bucuresti, producator mobila lemn masiv, stil baroc: canapele si fotolii, scaune, mese, oglinzi, mobila pentru dormitor: paturi, noptiere, mobilier pentru baruri, bufete, comode, mic mobilier.
  http://www.ronexarta.ro

 4. #4 Comentariu nou

  Primele doua de sus sunt…superbe..știi undeva unde le găsesc?