Balansoar din lemn combinat cu hamac, Woorock – marca Georg Bechter

concept design Woorock – hamac cu balansoar

Am citit mai multe recenzii asupra acestui exercițiu de design – Woorock – marca Georg Bechter și scrierile tuturor publicațiilor online descriu ca la carte avantajele acestui design. Se folosesc descrieri elaborate, construcții lingvistice demne de Priteanu, prin care se transmite un amalgam de sentimente asociate caracteristicilor de formă și material. Eu afirm doar că ÎMI PLACE. Este fabricat din lemn, combină două elemente apreciate, hamacul și efectul de balans și pentru orice admirator al acestui mod de relaxare este o soluție extrem de practică. Se poate plia și devine aproape plat, iar spațiul necesar pentru depozitare este extrem de redus.

concept design - Woorock
Woorock – hamac cu balansoar

E bun și pe plajă și pe terasă, unii afirmă că s-ar potrivi cel mai bine unui călător, deși nu m-aș vedea cu așa ceva în cala avionului, indiferent cât de mult își reduce dimensiunile. Georg Bechter, austriac ca naționalitate prezintă pe situl său mai multe concepte în care folosește lemnul, atât pe palierul decorațiunilor sau a mpbilierului cât și construcții. Casa cu pereți de paie, amenajările cu lemn mult, finisajele pereților cu lemn vechi, recuperat, toate constituie un portofoliu pe care îl apreciez.

Freshome a început articolul cu fraza – Just swing in style with the inspiring Woorock Hammock Swing – aceasta fiind denumirea balansoarului/hamac. Oare așa îi convingi pe americani? Balansează-te cu stil? Sunt poate sarcastic, dar oare cum s-ar balansa cineva ca de mahala?

concept design - Woorock
Woorock – hamac cu balansoar
concept design -Woorock
Woorock – hamac cu balansoar
concept design
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cat costa un scau de lemn din stejar masiv culoarea palisandru?

  2. #2 Comentariu nou

    Sărbători fericite! pline de mireasma florilor de primavara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.