Masa Britain pătrată și dreptunghiulară

mobila din lemn masiv Masa Britain picior negru blat natur

În timp ce scriu acest articol, piesele de mai jos se împachetează pentru a fi livrate către un beneficiarul final. Avem mândria de a participa la mobilarea uneia dintre cele mai titrate dintre locațiile turistice ale Olteniei iar piesele de mobilier de mai jos le veți regăsi începând din 1 iulie dacă ajungeți să vizitați această locație. Combinația de blat finisat în culoare apropiată de natural, Old Brown scoate în evidență frumusețea fibrei naturale de stejar, în contrast cu finisajul negru mat al piciorului de masă. Comanda totală include 4 mese pătrate, 3 dreptunghiulare și 30 de scaune. Mă bucură enorm faptul că punctele de referință pe care le câștigăm se înmulțesc, compensând lipsa unui showroom sau a unei reprezentanțe.

mobila din lemn masiv
Masa Britain picior negru blat natur

Am susținut întotdeauna, că atunci când se dorește evidențierea materialului lemnos dintr-o piesă de mobilier, alegerea unui finisaj în două nuanțe, de contrast, este de mare efect.

Imaginile sunt realizate în fabrică, dar promit să revin cu imagini după amplasarea finală, la locație. Atunci mesele vor fi echipate și cu scaunul Dijon, finisat integral în negru mat.

Masa pătrată Britain și modelul clasic de masă din lemn masiv dreptunghiular, cu aceeași denumire, le-am prezentat și înainte individual. Lățimea mesei dreptunghiulare permite alipirea cu cele cu picior central, iar aranjarea unor mese festive cu număr variabil de locuri devine extrem de facilă.

Imagini cu masa Britain

mobila din lemn masiv

mobila din lemn masiv - masa britain

mobila din lemn masiv

mobila din lemn masiv - masa britain

mobila din lemn masiv - masa britain

mobila din lemn masiv - masa britain

Amenajarea la care au fost folosite aceste mese apartine Conacului Maldăr – din vechea Oltenie – un punct de referință pentru turismul de înaltă clasă din România. Evenimentele găzduite de conac mă fac zi de zi să regret distanța dintre noi și chiar dacă prețul reflecă în totalitate calitatea serviciilor oferite, este o locație care ar trebui să stea în topul preferințelor pentru evenimentele festive deosebite.

Alegerea d-lui Vasilescu pentru finisajul meselor a fost un exemplu repetat și in cazul altor comenzi și se pare că alte conace din țară doresc să îi urmeze alegerea, ceea ce ne onorează.

Cu drag, de vechea boierime și aerul autentic românesc.

Perechea de masă și scaun Dijon a fost prezentată aici – pe terasa restaurantului de la Conacul Maldăr.

Imagini frumoase cu masa Britain pe prispa conacului Maldăr

mobila din lemn masiv
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    masa „`

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.