Bancheta Birmingham – în catalogul nostru de mobilă

Birmingham

Despre orașul Birmingham din Marea Britanie se crede că este un oraș industrial, iar turiștii aleg cu precădere Londra dacă își doresc istorie, cultură și artă. Azi, însă, al doilea mare oraș al Marii Britanii, Birminghan, a devenit un competitor pentru capitală, centrul acestuia atrăgând mulți turiști datorită clădirilor din epoca victoriană.

Nu vreau să mă întind mult cu introducerea, dar trebuie să vă spun o chestie care m-a amuzat, citind mai multe informații pe net despre oraș. Am găsit un articol în care ți se vorbea despre oraș din privința celui care căuta să se mute din altă parte acolo. După mai multe descrieri privind transportul în comun, costuri privind chiria, mâncarea, ieșitul în oraș, apăreau 3 subpuncte care dădeau sfaturi dacă te mutai din restul Angliei, din Canada, sau din Statele Unite. Nicio menține legată de alte zone, ca și cum n-am fi bine primiți. Chiar m-a amuzat! 🙂

Nu știm dacă vă gândiți să vă mutați acolo, dar știm o variantă să aduceți puțin din eleganța lor în casa dvs: Bancheta Birmingham care va apărea în curând în catalogul nostru de mobilă de pe mobelamadeus.ro. Momentan, avem adăugat în catalog scaunul Birmingham despre care v-am mai scris. Vi-l arătăm aici alături de banchetă.

Update 2018 – Banca tapitata derivata din modelul de scaun

Birmingham

Dacă doriți un sfat avizat legat de cumpărarea unor canapele sau banchete, vă invităm să citiți Chesterfield – ghid de cumpărături pentru canapele

Birmingham

La fel ca și scaunul, bancheta Birmingham este definită de picioarele Cabriole curbate, aparținând curentului de stil Queen Anne. Cu siguranță că aceste obiecte de mobilier nu se potrivesc cu orice decor, iar achiziționarea lor cere o remodelare a sufrageriei dvs.  Detalii despre preț sau materiale nu vă pot spune momentan, însă, puteți lăsa un comentariu la acest articol și vom răspunde solicitărilor dvs, ca de fiecare dată.

Birmingham

Nu știu ce senzație aveți dvs, dar mie chiar îmi pare că are un aer regal și parcă mă imaginez stând pe ea cu o rochie mare de prințesă!

Cu drag de eleganță!

Birmingham

Birmingham
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.