Bancuta pentru copii sau mai bine zis, pentru printese

bancuta pentru copii

Dacă tot am vorbit azi de începerea școlii, m-am gândit la bancuta pentru copii sau pentru prințese. Dacă aveți mai mulți copii, știți că dacă unul primește ceva nou, trebuie să primească și celălalt, mai ales dacă e mai mic. Dacă pentru începutul de școală, modificăm biroul de lucru al elevului din casă, trebuie să ne gândim și la celălalt copil.

Eu am găsit și m-am inspirat din bancuta pentru prințese. Deși nu-mi tare place când părinții își alintă fetițele cu cuvântul de prințesă, trebuie să recunosc contribuția desenelor animate cu prințese la educația fetițelor. Îmi aduc aminte de o concluzie a unei psiholoage americane: Cenușăreasa nu a cerut un prinț, a cerut o rochie și o seară în oraș. Amintiți-vă de asta mămici, când discutați cu fetițele despre viața de prințese. 🙂

Bancuta la care mă gândesc e de dimensiuni mai mici și poate fi mutată prin casă. Știți cum le place copiilor să stea de vorbă cu cineva, chiar dacă se joacă, sau să simtă că mai e cineva prin preajmă. Poate fi folosită și pentru luatul micului dejun sau al gustării, nu doar pentru desenat, răsfoit cărți sau jocul cu plastelina.

bancuta pentru copii

bancuta pentru copii

O selecție de mai multe astfel de bancute găsiți aici, sigur, vor fi mai greu de adus din America, însă forma lor vă pot inspira, iar magazinele de la noi sunt pline de autocolante. Observați că sunt destul de practice, cu loc de depozitare, numai bune pentru a-l ajuta pe copil să învețe să își strângă jucăriile, după ce se joacă. Dacă se va transmite de la un copil la altul, poate fi vopsită și refăcută cu prințesa favorită a fiecăruia dintre ei, iar dacă e băiat, se poate adăuga o mașinușă sau poze cu super eroi.

Cum vi se par?

bancuta pentru copii

bancuta pentru copii

bancuta pentru copii

bancuta pentru copii

bancuta pentru copii
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.