Aviator Armchair – Fotoliu disponibil pentru comandă în România

Konstanz Aviator Armchair Konstanz – Aero Armchair

Pentru că sunt modest, nu pot exprima încântarea pe care o am ca să prezint astăzi modelul de fotoliu Aviator Armchair, altfel decât prezentându-vă imagini autentice din fabricile noastre. Căci dacă nu m-aș reține, aș sări de bucurie, și le-aș zice ” Sâc ! ” la cei de la Restoration Hardware, din SUA. Produsele lor sunt fantastice și mă minunează că s-au limitat la spațiul continentului Nord-American. N-am încercat dacă din Belgia sau Portugalia sunt accesibili, însă din România nu-i chip să le vezi site-ul.

Aviator Armchair
Aviator Armchair

Am vorbit pe larg despre Modelul Aviator, ca concept de design aparte și foarte elegant, pentru oameni cu năzuințe idealiste ca formare interioară sau pentru pragmaticii ce au pilotat sau au zburat altfel decât în scaunul de pasager. Dacă ai atins un avion vreodată, o elice, dacă ai sărit cu parașuta sau ai zburat cu parapanta, designul cu tabla de aluminiu și nituri ți s-a întipărit în ADN.

Aviator Armchair este derivat din seria Konstanz prezentată anterior sub denumirea de seria K. În stânga este fotoliul clasic, cu stofă Madagascar, iar în dreapta este varianta Aviator Armchair.

Konstanz Aviator Armchair
Konstanz – Aviator Armchair

Ambele forme de brate, fie stofă, fie aluminiu sunt disponibile în variante de 1, 2 sau 3 locuri. Diferă doar șezutul, ca dimensiune și regret că nu am imaginile cu setul de Aviator Armchair să vi le prezint, însă sunt convins că imaginația poate suplini și puteți vizualiza modificările aplicate pe seria K.

Konstanz series
Konstanz series

Sper și îmi doresc ca prezența modelului Aviator Armchair să fie la fel de apreciată așa cum o percep eu, cu comenzi și suflete bucuroase de achiziția făcută. Modelul va ajunge și în catalogul online de mobilă în curând, iar în cca o săptămână pot oferi răspunsuri privitoare la prețuri.

Sunt sigur că oferta din magazinele românești nu cuprinde piese din această clasă. Și da, e adevărat, exaltez de încântare, chiar am speranțe mari privitor la această piesă de mobilier atipică, pentru acest sfârșit de an.

Detalii de execuție pentru Aviator Armchair

Aero Aviator Mirror
Aero Aviator Mirror

Ca să completeze fericit seria ce se dezvoltă acum în atelierele nostre avem și o oglindă – Aero Aviator Mirror pentru amenajări interioare de excepție. Are dimensiunile de 200×80 cm, cu o grosime de 5 cm și se poartă așezată direct pe pardosea, dar poate fi prevazută și cu agățători pentru perete. Aș îndrăzni să cataloghez acest segment de mobilier ca fiind apanajul bărbaților, însă cunosc doamne de fier cu caracter de amazoane care sunt oripilate de puffuri sau moliciuni și preferă la fel ca noi, designul de inspirație tehnică.

Setul cu Aviator Armchair este fie mobilier de hol, în viziunea mea, fie de living echipat cu birou de lucru pentru un inginer constructor, un arhitect sau un cercetător … într-o încăpere mare, peste 30 de mp. Pentru birou ar trebui găsite soluții, o formă placată cu elemente de aripă din aluminiu. Blat din lemn, însă laterale sau fețe de sertare prinse în nituri. Lucrăm …

Putem conveni că e vorba de rustic industrial, însă unul rafinat, de centru de oraș, nu de zonă industrială. Tony Stark s-ar opri la standul nostru, la Bife Sim 2018.

Aviator Armchair Leather
Aviator Armchair Leather

Cireașa de pe tort este varianta de Aviator Armchair tapițat cu piele naturala Buffalo, iar aspectul este o preferință asupra căruia vom discuta când forma vă va îndemna să-l vedeți în casa voastră. Parcă stofa cu aspect de piele întoarsă este preferata mea, însă un Black Mat sau Vintage Cognac pe piele Buffalo cred că ar surprinde extrem de plăcut. Mi-am propus să fotografiez toate piesele ce se vor livra în România, pentru a publica la imaginile de produs mai multe opțiuni. Imaginile cu Aviator Armchair trebuie să nu lase loc de interpretare și doar să decideți pe care îl vreți.

Mobilare interioară cu model Aviator în SUA, remarcați podeaua, suprafața vitrată uriașă, decorul …

Timothy Oulton Aviator-Tomcat Chair
Timothy Oulton Aviator-Tomcat Chair

Am un sentiment de încântare pentru că am realizat, prin evoluție un model de fotoliu oarecum similar cu cel de sus, dar cu un caracter propriu. Fotoliu Corvette Aero – un hibrid cu o poveste de evoluție – descrie complet acest proces.

Fotoliu Corvette Aero

Aviator Armchair
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna seara, Calin

    Eu reusesc sa vad site-ul lor di Elvetia. Ce pret are produsul Vostru? Reusesti, te rog, sa imi trimiti un e-mail in privat? Multumesc anticipat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.