Bed and Breakfast Althea Inn Roma, made by Sanyi from Baia Mare, Romania

amenajare interioara cu mov Althea Inn Roma Althea Inn Roma

Cand esti la Roma, poarta-te ca romanii !!! Daca va impinge curiozitatea sa cautati pe google.ro aceasta fraza veti gasi doar descrieri negative ale Romaniei, asociate peninsulei si unor cetateni cu statut de romani, conform pasaportului, care nu fac cinste tarii de unde au plecat.

B&B in Roma
This photo of Althea Inn is courtesy of TripAdvisor

Totusi dracu nu e chiar atat de negru pe cat pare si nu vorbesc in necunostinta de cauza. Daca TripAdvisor recomanda Althea Inn Roma cu caldura, daca musafirii ce i-au calcat pragul lasa review-uri pozitive, daca un roman poate scoate o picatura din paharul prea plin a resentimentelor indreptate nedrept catre o natie, cel pe care vi-l prezint este Alexandru Parjol. Asocierea numelui cu Baia Mare poate fi extrem de facila, insa ceea ce conteaza pentru ceea ce a realizat este ca singurul sprijin pe care s-a bazat sta la capatul bratelor sale, in cele doua maini, in mintea si in sufletul lui.

Daca aveti drum pe la Roma, ca badea Cartan, sa vizitati, sa iubiti sau sa va relaxati, intr-un tur de city break, cu afaceri sau cu femeia iubita, gasiti in Althea Inn o oaza de liniste in inima marelui oras. Foarte aproape de Piramide Cestia, Colosseo si Circo Massimo, vorbind romana pentru cei de acasa, Sanyi va poate oferi un altfel de loc de cazare diferit de hosteluri marginase sau locatii somptuoase de 5 stele. Diferenta pentru un B&B o face intotdeauna gazda care schimba nivelul relatiei cu musafirii ce-i calca pragul si o transforma prin caldura si relatie personala din amicitie in prietenie.

Designul este intim, restrans in 3 camere separate care impart o terasa comuna, decorata cu grinzi de lemn si multa verdeata.

Sanyi, tot vorbim de berea aia, sper sa o si bem asa cum o tot programam de vreo 2 ani.

 

design interior B&B Althea Inn Roma
Amenajare generala Althea Inn Roma
amenajare dormitor B&B Althea Inn Roma
Somn linistit la Althea Inn Roma
amenajare interioara cu mov
Althea Inn Roma
B&B in Roma Althea Inn Roma
Design interior B&B Althea Inn
terasa cu flori Althea Inn Roma
Terasa comuna pentru cele 3 camere

 

night at terace Althea Inn Roma
Seara poate fi una linistita intr-o metropola agitata
night at terace
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →