Birou S din stejar masiv – Produs de atelierul Costache&Iosif

birou S din stejar masiv
Planuri birou S
Birou S

Cei doi meșteri din București, Costache&Iosif Company cum le place să se autodenumească au realizat un nou model, un birou S din stejar masiv și ne-au trimis imaginile să le publicăm.

Textul descriptiv primit de la Dragoș Costache este sub forma unui PDF, pe care îl puteți accesa direct din link-ul alăturat și explică toată povestea acestui birou, de la ideile care i-au inspirat până la realizare. Costi alege să nu fie foarte vizibil, însă știu că mai mult decât Prios, Costi este forța nevăzută din spatele imaginilor. Partea de tâmplărie pe care o aduce ca aport este egală cu a lui Dragos, însă de regulă Dragos este purtătorul vorbelor, imaginea firmei. Poate pentru că din cauză că Dragoș e mai înalt, nu știu. Nu știu nici dacă S provine de la Special sau de la Stejar, tind să cred că Special, pentru că stejarul este omniprezent în toate lucrările lor.

Vedere Generala Birou S

Constat că pe partea de mobilier de birou există interes mare, sunt solicitări și realizări foarte elaborate de către meșterii care pot produce calitate la standarde foarte ridicate. Potențialii beneficiari aleg să-și facă un cadou totodată cu achiziția unei piese de mobilier funcționale. Sunt oameni care folosesc postul de lucru, dar care doresc să facă o declarație personală de personalitate atunci când aleg o astfel de piesă, unicată, construită la comandă pentru fiecare. Bucuria utilizării unui birou personalizat este similară cu cea din copilărie când primeam un tricou nou și o vreme nu-l mai dădeam jos, dormeam, mâncam și ne jucam îmbrăcați astfel.

Detalii Constructive Birou S

Citiți și articolul – Mobila pe Comanda – Biroul pentru Doamna si biroul pentru Domnul – realizarea lui Ionuț Dragnea

Adulții și copiii se diferențiază prin bucuriile pe care și le oferă, cred că este vital să nu pierdem simțul măsurii și al aprecierii, să manifestăm încântare și să căutăm să ne mișcăm sufletul cu orice ocazie. E atât de trist atunci când nimic nu te mai bucură, când valori mari sunt plătite pentru a genera o oarecare tresărire emoțională. Aș vrea să ne bucurăm mai des din lucruri mici, simple, personale, din bucătăria internă. Un astfel de birou utilizat într-un spațiu privat, cred că aduce o stare de bine proprietarului, o mândrie și o satisfacție justificată de alegerea făcută și de proveniența cunoscută până la nivelul de bază al materialului.

Pentru relaxare și aprecieri privitoare la locul biroului – Biroul de acasa – cum să lucrezi de acasă în loc să mergi la servici

Pentru bucurii unice, apelați la meșterii noștri, autohtoni.

Cu drag, de lucru bine făcut.

birou S din stejar masiv
18 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.