Bistro Toulouse din Cluj Napoca – Excelenta prin decor cu lemn

bar de lemn

Înainte să ajung la Bistro Toulouse, sâmbătă dimineață aveam senzația ca Clujul e scufundat in lapte, ca întreg orașul e cumva captiv într-o nemișcare feerica. Frigul era accentuat de umezeala si iti trebuia curaj sa scoți nasul din casa. In centru Clujului, in piața Matei Corvin „am fost dus” pentru ca nu sunt familiarizat cu Orașul din Inima Ardealului, pentru cafea si mic dejun la Toulouse, un stabiliment ce m-a impresionat plăcut. Mi-am făcut facultatea pe malul Begăi, așa ca din păcate nu mă orientez prea bine in Cluj, dar in ultima vreme încep să apreciez tot mai mult, pe măsura ce mi se releva, locuri frumoase de mai aproape de casa.

bar de lemn -Bistro Toulouse

De la primii doi pasi in interiorul barului am remarcat culoarea  „Old Dutch” ce predomina. E o derivatie de wenge inchis, cea mai clasica si normala culoare pentru lemn. Barul lung, cu scaune inalte si vitrina cu oglinzi cred ca depaseste 7 m.

Amenajarea interioara din Bistro Toulouse cuprinde măsuțe cu un picior, scaune cu picioare rotunde si șezut si spătar de placaj, iar pereții sunt lambrisați cu gust pana peste înălțimea unui stat de om. Podeaua are culoarea alb/negru in joc de șah cu gresie stil si la fel toata vesela e alba inscripționată cu negru cu marca localului. Designerul a făcut o treaba excelenta. Chelnerii respecta breasla si au sort lunga, negru, mânecile suflecate si se mișcă excelent. Am comandat mic dejun englezesc, cafea espresso lung cu lapte si si-au făcut apariția in ordinea cuvenita fără prea lunga așteptare. Jos pălăria pentru simplitate, decenta, servire prompta si excelentul design interior.

Daca ar vinde acțiuni m-as prinde sa cumpăr câteva, cu siguranță Bistro Toulouse va rezista pe piață timp îndelungat, cu succes si va fi apreciat de consumatorii pe care in timp ii va avea de mușterii fideli.

lambriuri de lemn - Bistro Toulouse
bar din Cluj
Adriana Contiu
ceramica personalizata - Bistro Toulouse

La Bistro Toulouse trebuie să revin … deși am umblat mai rar prin țară, la trecerea prin Cluj m-am grăbit spre casă. Drumul spre Cluj a continuat să fie dedicat în general spitalelor sau treburilor punctuale.

Cu drag de bun gust – si de forma si de conținut.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Bistro Toulouse din Cluj Napoca - Excelenta prin decor cu lemn 12
Adriana Contiu
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →