Bucatarie aniversara pentru împlinirea a 110 ani de existență pentru Buick Company

Buick Woody Wagon Buick Woody Wagon

Până la bucatarie aniversara să definim bucătăria în general …

Când definești conceptul de mobilă, pare generalist, apoi dacă restrângi la mobila de bucătărie, deja poți explica în repere clare ce înseamnă : blat de lucru, chiuvetă, plită pentru gătit, cuptor, dulapuri și sertare pentru depozitat oale, farfurii și tacâmuri. Asta doar generalisim, nu foarte specific.

Buick Woody Wagon
Buick Woody Wagon

Pe de altă parte, să lăsăm puțin deoparte mobila de bucatarie aniversara și să vorbim despre Buick, o marcă consacrată de automobile, care prin anii 1950 avea o parte semnificativă din aprecierea și opțiunea de achiziție a celei mai mari piețe pentru mașini – America și a rămas azi, ca totem, simbol al unui curent cult prin modelele Super Estate, Woody Wagon, Super Eight, Roadmaster Convertible, Super Deluxe Convertible, Roadmaster, Limited Riviera.

Smart Industrial
Birou Fire and Water Yaroslav Galant

Recent Ukraina este subiectul celor mai controversate opinii pro și contra despre subiecte ”urâte” : război civil, acțiuni de secesiune, prăbușirea avionului malaiezian, dar prea puțină lume mai vede Ukraina și prin altă prismă decât a armelor. Eu vi-l prezint pe Yaroslav Galant care este fondatorul și principalul designer al “Yaroslav Galant innovative design”, ceea ce poate nu vă spune prea mult, dar mai adaug că este și cel care a creat designul inovativ Smart Industrial, reprezentat prin colecția ”Fire and Water”, un set de imagini foarte apeciat și răspândit prin mediul online.

Yaroslav Galant
Yaroslav Galant

Am prezentat distinct, aparent fără nici o legătură, 3 idei complet aparte și separate, despre 3 domenii aparent indisolubile, pentru că vom forța imaginația și vom mixa toate acestea, mobila de bucătărie, simbolul iconic Buick și un designer ukrainean, pe nume Yaroslav Galant pentru a rezulta mobila de bucătărie aniversară dedicată automobilelor Buick, creată de unul dintre cei mai influenți reprezentanți ai curentului rustic industrial ce face furori astăzi.

Model de bucatarie aniversara

Cu drag, de voie bună și bun gust.

Hit the road Jack !

Yaroslav Galant
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cat de bine arata! Nu credeam ca se poate vedea intr-o bucatarie atat de bine influenta unei masini. S-au intrecut pe ei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.