Ideea de vacanță cu motorhome – rulota de lux, motorizata

motorhome de vacanta

Dintotdeauna mi-a surâs ideea de vacanta cu rulota, sau mai bine, cu un motorhome și mi-a rămas lipit de suflet un reportaj care prezenta o familie de români ce au făcut cu 800 de EURO o tură de 2 săptămâni în Elveția, cu de toate. Cică și-au închiriat rulota sau motorhome-ul, nu mai țin bine minte, plătit benzină, plus taxe de campare, plus păpică plus suculeț, vizitat, văzut, relaxat. 2 adulți și 2 copii. Sincer, mie mi se pare puțin, dar nici n-aș crede că oamenii cu reportajul băteau câmpii.

Acum, că în general scriu despre lemn și articolul de față nu arată despre așa ceva, ei bine m-am scos. Aș fi preferat să fie o postare ”Fără comentarii”, dar nu m-am putut abține după pauza asta îndelungată de schimbat scutece și băiță să nu spun și celor ce citesc aici, că mă frige buza de-o vacanta și se pare că anul ăsta rămân cu buza umflată.

Motorhome-ul cu denumirea Allegro Breeze e unul dintre preferatele mele, iar când am spus că m-am scos la partea cu lemnul, vă rog să admirați lucrătura de la interior.

 

Iar imaginile sunt cele mai frumoase și detaliate. Parcă ideea de vacanta arata total diferit în acest stil. Nu pot decât să îmi imaginez, am o temere că în această viața nu voi avea șansa să o folosesc. Nu se pune deloc că aș putea la pensie, nu mă interesează asta, detest ideea de a asocia vârsta cu posibilitățile financiare.

motorhome de vacanta

 

motorhome de vacanta

Admir ce-i frumos fără a visa prea mult. Mi-am făcut deja planuri de zeci de ori cum mă gospodăresc cu banii după ce mă lovește norocul și câștig la LOTO, dar mi-a trecut. Nici nu mai iau bilete, că-s sigur că-s măsluite. Drept urmare sper și cred și vreau doar să mă bucur de ideea că există, e frumos și sunt oameni cu putere financiară care apreciază astfel de vacante.

Drumuri bune, colegii!

motorhome
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.