Butucii, mai nou cresc, in casa

podea din butuci

Am observat in ultimii ani, un nou trend, consider eu deosebit, in materie de utilizare a lemnului … butucii. Ei bine dragilor, butucii sunt la mare cautare, de catre designerii interiori internationali.  Vezi butuci ca si podele, ca si lampi, ca si picior de masa sau scaune, ca si masa … e o nebunie.

Ce misto e asta? Oferi casei tale elemente  unice, care cu singuranta nici nu sunt greu de realizat, ai  nevoie doar de un butuc si un material complementar, pentru a obtine o piesa de mobilier sau un accesoriu remarcabil. În același spirit am prezentat în articolul Măsuță de cafea din buștean natur o soluție pentru o măsuță de cafea. Puteți aplica pe pardoseli, pe pereți sau în pereți lemn ( mă refer la butucii compleți, segmente de trunchiuri – Cordwood) sau puteți folosi butucii doar ca tușe de aspect și culoare care să vă reprezinte afinitatea pentru lemn.

Mai mult de atat, prin imaginatia voastra puteti crea accesorii  parca menite de a scoate mesterul ascuns din fiecare…si e si amuzant:)

podea din butuci

- butucii ca design

Lampa butuc - - butucii ca design

masa butuc - butucii ca design

butuci
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  …. podeaua e bestiala ! ….am ramas fara cuvinte !….

 2. vreau si eu sa renovez cateva piese de mobilier…acasa…m-ai putea sfatuii ce vopsea sa folosesc pt a putea picta pe ea see you vopsele acrilice?

  • Se poate folosi vopseaua acrilica, doar ca trebuie protejata ulterior cu 2-3 straturi de lac. Puteti folosi lacurile pe baza de apa.

   • #4 Comentariu nou

    cum poti face o astfel de podea?

    • #5 Comentariu nou

     se incastreaza in sapa de beton sau un adeziv pentru gresie, elastic, felii de bustean, debitate cu drujba sau cu circularul. Depinde de esenta lemnoasa aleasa cat se va deforma lemnul in timp ideal ar fi sa se foloseasca lemn bine uscat.

 3. #6 Comentariu nou

  Buna ziua,

  Imi puteti spune unde as putea gasi felii de butuc de lemn?

  Multumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.