Cabana elvetiana pentru ski de lux | Ski Chalet

cabana de lemn

O cabana elvetiana – Ski Chalet Zermat și o poveste inspirată din imaginile de iarnă.

Mai spune s-aduca si ceaiul,
Si vino si tu mai aproape, –
Citeste-mi ceva de la poluri,
Si ninga… zapada ne-ngroape.

Bacovia

Am vazut recent un film, Chalet Girl, simplu, fara pretentii, de seara de marti, relaxant, cu actori normali, fara vedete. Ideea de cabana de lux mi-a ramas in gand si cum percepe un om obisnuit cu luxul fiecare detaliu ce pentru muritorii de rand par a fi fantasme de nerealizat. Pana la urma perceptia este cea care face diferenta. Orice lucru, stare sau loc inaccesibil sau rar poarta cu sine o valoare net superioara valorii reale. Cand devine comun, se perimeaza si devine total neinteresant si indiferent de valoarea de la care a pornit se depreciaza sub acea valoare cazant in anonimat si uitare.

In orice domeniu consider ca se aplica aceasta regula, cred ca unicitatea si restrangerea accesului sporesc interesul si acea senzatie de „dorit”. Am trait-o prima data in ceea ce priveste hotelul de 5*****. Pana am ajuns sa innoptez prima data consideram locatia ca una la care orice om trebuie sa ajunga spalat, spreiat si parfumat. Ca pretul este exorbitant tocmai pentru a selecta clientela si ca toti care frecventeaza acest nivel de cazare pot cumpara din „poanie” o poseta Louis Vuitton. Nu e chiar asa, poti gasi in holul unui hotel de 5***** bascheti Converse, langa o geanta ponosita, asteptand rezemati de un stalp placat cu marmura. In Beijing pretul de sub 100 USD/noapte pentru o camera dubla iti acorda accesul la acelasi nivel, basca pianist in sala de mese, bufet suedez la mic dejun si portarel ce-ti cara bagajele.

Pentru iubitorii de schi, luxul, cum poate nu vi l-ati imaginat, dar care va asigur ca daca inca e inaccesibil, nitica rabdare si piata il va face abordabil mai repede decat credeti. O cabana elvetiana în St Moritz, Elvetia, oferă lux fara opulenta. Fara Sibaritism. Irina, asa arata ideea de cabana de vis pentru mine, exact ca aceasta cabana elvetiana.

Sursa foto

cabana de lemn
cabana de schi
cale de acces cu piatra
masa cu foc
cabana de schi
cabana de schi
cabana de schi
cabana de schi
lounge de lux
cabana de schi
cabana de schi
cabana de schi
piscina interioara
cabana de schi
sauna din lemn
cabana de schi
panorama spre munti
cabana de schi

Cu drag, de iarna!

Mobel Amadeus - Sigla noua 2021
Cabana elvetiana pentru ski de lux | Ski Chalet 12

cabana de schi
18 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →