10 idei creative pentru rafturile cartilor tale

rafturi pentru carti

Multi dintre noi sustinem ca nu vom lasa niciodata e-book-urile sa ia locul paginilor ingalbenite si indoite la colturi sau mirosului specific al clasicelor carti. Cititul e o experienta care  realizata din placere, implica total mintea si sufletul intr-o aventura si descoperire entuziasmanta si plina de bucurie. Lectura este una dintre activitatile care ne deschide mintea la idei noi, astfel descoperind lumea, si inclusiv pe noi insine.

Si deoarece le indragim atata de mult, astazi va sugerez cateva idei ingenioase si foarte simpatice de rafuri pentru carti. Jucati-va cu imaginatia, si puteti si voi realiza rafturi foarte creative pentru cartile voastre.

rafturi pentru carti

rafturi pentru carti

rafturi pentru carti

rafturi pentru carti

rafturi pentru carti

raft de carti

raft de carti

rafturi pentru carti

rafturi pentru carti

raft de carti

Stiința și cunoștințele cuprinse între coperțile unor cărți sunt elemente definitorii și esențiale ca o minte să adune de-a lungul timpului un bagaj ce constituie fundamentul personalității individului. Suntem ceea ce gândim, nu suntem ceea ce se vede la nivel de aspect fizic. Orice persoană cu rațiune și simțire are nevoie de cărți pentru a crește și a se definitiva. Susțin din tot sufletul formarea individului ca minte liberă, care trebuie hrănită cu idei și concepte. Rafturile de cărți sunt ceva ce n-ar trebui să lipsească din nici o casă. pe rafturile de cărți ale bunicilor au stat bazele omului ce sunt azi și care a putut să afle ce n-au putut ochii să vadă și trupul să încerce. Apoi, în timp, am probat aceste cunoștințe și le-am valorificat.

rafturi pentru carti
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou
  2. #2 Comentariu nou

    da si eu zic la fel se castiga si in tara nu trebuie sa fi sclav la altul