Câștigătorii premiilor pentru promovarea blogului stejarmasiv.ro

castigatorrii concursului

In 17 decembrie am anuntat ca vom acorda, prin tragere la sorti, adica loterie, 12 cadouri pentru sarbatorile de iarna iar azi anunțăm câștigătorii. O campanie derulata pe Facebook, prima de acest gen pentru mine si un set intreg de invataminte despre ce si cum trrebuie facut pentru a atrage atentia utilizatorilor de retele sociale. Vreau sa consimtim impreuna ca aceste cadouri sunt mana sortii, fara un efort sau fara conditii speciale de indeplinit. Nu sunt premii, considerati-le cadouri in prelungirea celor aduse de Mosii lunii decembrie.

Tuturor celor care apreciati lemnul, promovat prin stejarmasiv.ro va oferim sansa ca Zeita Fortuna sa isi aseze mana asupra voastra. Am ales ca numarul cadourilor sa fie mai mare, implicit valoarea fiecarui obiect sa fie mai redusa, pentru a creste sansele fiecaruia. Matematic 12 din 738 este o sansa destul de buna. Am adunat de pe Facebook pe toti cei care apreciaza, au dat follow sau simplu like, atat paginii cat si userului, in intreg anul trecut de la infiintare pana aseara,

E o bataie de cap de neimaginat sa alcatuiesti o lista de genul asta, inca nici acum Facebook nu mi-a transmis pe email lista conform politicii interne de salvare a datelor personale ale fiecarui utilizator.

Pana la urma, copy/paste + good Excel skills au dat roade si asa cum am anuntat random.org se va ocupa de alegere. Imi asum o restictie si anunt ca voi expedia doar celor ce au domiciliul in Romania. Pentru userii care nu sunt romani nu se aplica participarea la extragere astfel incat voi lua in calcul urmatorul nume, chiar daca lista contine toate numele fara discrepanta. Mai jos voi post print-screen-ul cu fiecare etapa.

Intrega lista va fi inserata in campul de alegere arbitrara si primii 12 din lista vor fi câștigătorii. Primele doua nume primesc masuta de cafea iar ceilalti zece cate un suport de flori. Am rugamintea ca fiecare dintre cei ce au castigat sa imi transmita datele printr-un mesaj pe FaceBook pentru a le putea expedia cadoul.

Asadar …

participantii la concurs

si câștigătorii sunt :

câștigătorii concursului

Câștigătorii

Masuta de cafea:

1. Lesiu Eva

2. Svetlana Golban

Suport de flori:

3. Cristina Caraliu

4. Emilia Shawkat

5. Angelo Pop

6. Pifora SRL

7. Gabi Carmen

8. Dan Marinca

9. Ioana Crisan (Ghinea)

10. Dana Hadean

11.  Ilie Gavrila

12. Vali Moreanu

Felicitări norocoșilor, succes pe viitor tuturor cititorilor noștri.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Câștigătorii premiilor pentru promovarea blogului stejarmasiv.ro 13
participantii la concurs
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    La multi ani!