Cameră video pentru construcții ( de lemn )

camera video pentru constructii Brinno

Nu fac reclamă, doar mă laud că mi-am luat  cameră video pentru construcții. Nu contează marca, ci doar ceea ce știe să facă. Fotografiază time lapse și scoate direct un .avi utilizabil pentru neprofesioniști ca mine. Un GoPro ar face mai multe, dacă aș ști să folosesc editarea video. Încerc să-l conving pe juniorul meu cel mai mare să exploreze ideea de a manevra fisiere video, chiar sunt dispus să investesc dacă îl văd că e interesat, însă se pare că mai am de așteptat.

cameră video pentru construcții
cameră video pentru construcții

Am găsit pe Amazon.de aceasta cameră la cost redus față de opțiunile din țară. Cred că am trecut în faza comerțului universal și prețurile la achizițiile din străinătate, excluzând Aliexpress, au ajuns mai bune decât opțiunile locale. Ca exemplu am cumpărat holzșuruburi din inox cu 5 euro transport din Germania la Baia Mare. 3 kilograme – 1000 de bucăți, ar fi fost mai scump de la Satu Mare la Baia Mare, cu curierat românesc.

Această cameră video pentru construcții este extrem de simplu de utilizat, vine cu un suport de perete și o carcasă outdoor. Mai am una, tot cu carcasă outdoor, insă rezoluția e ceva mai slabă.

Exemplu de filmare realizată cu această cameră, alături de o dronă:

Materiale realizat de Simon Cramar.

Abia aștept să vină vremea bună, să meșterim cu lemn la Baia Sprie sau Dănești, în Maramureș. Avem planuri mari, idei și chef de muncă.

Recent s-a ivit o idee din partea unui grup de oameni interesați de un atelier de dulgherie să facem un workshop autentic de îmbinări la lemn. Ideea e veche, latentă în mintea mea și m-aș bucura să pot să îl găzduiesc la Baia Sprie. I-aș invita pe Adrian Cramăr de la Qual.be și pe Ionuț Hodor cu Gabi Rizea să arate ce știu celor interesați. Nu ar ajunge o cameră video pentru construcții, ar trebui mai multă implicare în documentarea video și foto a evenimentului, dar sunt convins că ar fi un real succes. Am mai scris idei din zona asta în articolul Ghilda – asociere de meșteșugari sau negustori pe domenii și-s mare fan a felului în care cei de la Northmen și-au prezentat abilitățile.

Ufff … mă mănâncă palmele …

cameră video pentru construcții
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Da, un GoPro face mai multe dar ti-ar fi dat o gramada de batai de cap in ce priveste autonomia acumulatorului. In maxim 2,5 ore (asta daca nu e frig afara) te lasa bateria.
    Cred ca ai facut o algere cat se poate de potrivita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.