A XXV-a editie a Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri

Campionatul mondial de montatori acoperisuri preluare www.spatiulconstruit.ro – Campionatul de la Bucuresti

Există o multitudine de asociații profesionale, de la montatorii de pardoseli până la cei de acoperișuri, iar din păcate am aflat prea târziu despre a XXV-a editie a Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri, care a avut loc la București în noiembrie 2014.

Cu o participare internațională destul de numeroasă, sprijinită local de ANMAR (Asociatia Nationala a Montatorilor de Acoperisuri din Romania) si de Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti, s-a desfășurat acest campional intre 19 si 22 noiembrie 2014 la Bucuresti, în Pavilionul C3 al Complexului Expozitional Romexpo.

Informațiile le-am preluat de pe casamea.ro. Am și căutat pe Youtube să găsesc o vizualizare a acestui campionat inedit și am aflat că sunt eu în urmă cu informațiile și ne-updatat la zi pentru că manifestarea se află la a 62-a ediție, în privința Congresului Anual al Asociației pe acest segment și la peste 25 de ani de când concursul, Campionatul Mondial, se ține.

Am senzația că nu este mediatizat suficient, că oamenii nu primesc informații de acest gen în locul umpluturilor media difuzate zi de zi pe toate posturile. Ni se inoculează o stare de neputință, de succesiuni nefaste de condiții și împrejurări tragice și apoi se ia pulsul nației întrebându-i pe oameni cât de optimiști sunt.

Campionatul mondial de Montatori de acoperisuri
preluare www.spatiulconstruit.ro – Campionatul de la Bucuresti – Montatori de acoperisuri

Păi ia difuzați astfel de evenimente, cu Montatori de acoperisuri, ca să vadă oamenii cum se construiește ceva, cu ia formă și crește ceva din mâini de oameni pricepuți. Chiar dacă târziu, încerc și eu să îmi aduc aportul la imaginea celor de la IFD.

Cu drag, de pricepere și îndemânare.

Alte competiții similare:

Concursuri de taiat busteni – Stihl Timbersports

Concurs de design | Wood Stock Design Contest

WorldSkills – EuroSkills o altfel de abordare a meseriilor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.