Carucior elegant pentru servirea băuturilor!

carucior pentru bauturi

Primul carucior pentru servirea băuturilor l-am văzut la televizor. Când eram prin clasele primare, fiecare seară de joi era seara în care ne uitam cu familia la serialul Dallas. Vă mai amintiți de J.R. și de familia sa? Rețin bine, nu? Joia era seara de Dallas. Foarte multe întâmplări din film au loc fie în biroul lui J.R., fie în salonul cel mare al casei de la Southfork, și aproape de fiecare dată, cineva merge către caruciorul de băuturi să se servească cu o tărie.

carucior pentru bauturi

Paharele mari de whisky mi se păreau fascinante, linia acea subțire și cuburile de gheață, mi se părea culmea eleganței în materie de băutură. Era un rafinament să servești în acel mod o băutură, rafinament pe care nu îl întâlnisem până atunci. Mă gândesc acum că mulți oameni, văzând seriale americane cu oameni bogați, au încercat să copieze o parte din comportamentul lor, așa cum erau doamne care spuneau că se uită la telenovele, fiindcă actrițele sunt mereu bine îmbrăcate și aranjate.

În sufrageriile românilor, sticlele cu băuturi și paharele au stat mereu bine ascunse în dulapuri înalte, ori printr-o cămară. Băuturile fine au ajuns mai târziu la noi și datorită faptului că multe familii aveau propria lor sursă de pălincă. Realizez acum că ați putea spune, dacă locuiți prin sudul țării, că nu e așa. Sigur, afirmațiile mele nu trebuiesc luate cu titlu general valabil, având cunoștință doar de ce se întâmplă prin nord.

Citește și: Pe gustul barbatilor… Mobila pe alese

Este un moft să ai în casă un carucior pentru băuturi? E posibil. Dar adevărul e că aduce ceva în plus sufrageriei dvs. Ce băuturi se pun pe el? Cam tot ce doriți, depinde de dimensiunea sa. Sigur, nu orice tip de băutură poate sta la lumină sau într-o încăpere mai călduroasă, însă, un carucior poate fi un loc bun pentru depozitarea paharelor.

Dacă vă plac cocktailuri, un shaker trebuie să fie de nelipsit. Dacă preferați un coniac bun sau o șampanie, frapiera se poate afla pe una din etajerele caruciorului. La fel și suporturile pentru pahare. Posibilități avem din plin. Iar imagini pentru inspirație, de asemenea!

Cu drag, pentru dumneavoatră!

carucior pentru bauturicarucior pentru bauturi

carucior pentru bauturi

carucior pentru bauturi

carucior pentru bauturi

carucior pentru bauturi
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.