Casa cu un simt al umorului bine dezvoltat!

baie jucausa

Sunt constienta de faptul ca locuinta pe care am sa o prezint astazi, nu are mare legatura cu lemnul masiv si tot ceea ce tine de el, dar trebuia sa va transmit si voua nebunia în care aceasta casa a dezvoltat un umor ce exprima nonconformism. De ce nebunie? Simplu! Aruncati si voi o privire la aceste amenajari interioare! Sunt de-a dreptul fanteziste si comice: leagan roz care atarna de o pasare gigantica, care la randul ei atarna de tavan; podea de metal, canapele cu steagul Americii, scari invelite in blanita…o alienare.

Dar sa incepem cu inceputul. Camera de zi are podelele de metal, o canapea mare si un loc de semineu, dar fara semineu. Camera copilului este una turcoaz cu detalii de zebra. Baia la prima vedere este una traditionala, dar are multe accente de culoare si este plina de jucarii. O alta camera este decorata cu canapele in forma de masina si cu steagul american. Dormitorul proprietarilor este unul rece, fara un pic de romantism, cu un televizor minuscul, care arata ca nu este un dormitor pentru vizionarea acestuia.

Daca va intrebati a cui este aceasta locuinta plina de simt al umorului. Raspunsul este: a unui artist rus! Acum are o noima, nu-i asa?

locuința colorata

motive nationale integrate in design dezvoltat cu evitarea uniformității

stil eclectic cu o explozie de culori

baie atipică în culori vii

umor fin dezvoltat de amenajare nonconformistă

umor fin dezvoltat de amenajare nonconformistă

umor fin dezvoltat de amenajare nonconformistă

umor fin dezvoltat de amenajare nonconformistă

De multe ori arhitecții se ascund după denumirea de eclectic când imaginează amenajari interioare greu de definit. Poți aduce elemente diferite, poți ignora complementaritatea culorilor, poți inova și imagina fantezii, dacă proprietarul este dispus să își asume un astfel de design. Trebuie să vrei să locuiești într-o locuință unde nimic nu pare la locul lui, iar musafirii vor fi șocați de aspectul general. Dacă e să fie nebunie, trebuie dusă până la capăt, cu extravaganțe ce nu s-au mai văzut. Lady Gaga este un exponent al acestui tip dezvoltat de fantezie, este poate primul nume ce-mi vine în minte când mă gândesc la locatarul unui astfel de spațiu.

Dar nu, aici e vorba de Rusia, Rusia eternă, cu opulența ei ce depășește sibaritismul. Numai un spațiu dezvoltat sub o mână de fier poate avea astfel de extreme, tradiționalism și fantezii scăpate din firescul acceptabil.

Sursa foto

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  La ce pret se dau aceste cabane la cheie

 2. #2 Comentariu nou

  La ce pret se dau aceste cabane la cheie

 3. #3 Comentariu nou

  ….interesant…

 4. #4 Comentariu nou

  As dorii un pret pentru aceasta masa. d.otican@yahoo.com