Casa în culori neutre

mobila deco art culori neutre

Amenajările interioare în culori neutre sunt soluții foarte pretențioase, pentru că au nevoie de armonie. Designerul de interioare trebuie de regulă să participe la aceste soluții, daca proprietarii nu sunt ei, la rândul lor oameni cu înclinații estetice fantastice sau chiar designeri.

Cred că totul începe de la exterior, înainte de a păși în spațiul intim al casei trebuie să pornești cu o suită de culori neutre în minte și să se confirme pe mai departe. Ar fi strigător la cer să intri și să dai de culori tari, roșu, mov, albastru. Trebuie să fie pale toate, iar succesiunea lor, felul în care nu-ți atacă simțurile este opera unui maestru. Starea de confort interioară este cea la care trebuie să ajungi când te bucuri de o astfel de amenajare interioară.

design exterior

Mobilierul trebuie să fie evident din lemn și la astfel de piese se pretează finisajele cu vopsea acoperitoare. Recomand de multe ori ca stejarul să nu fie acoperit, să avem culori neutre pentru mobilă din paleta galben-maro, comună lemnului. Aici însă se justifică poate alb, o masă cu scaune în tonuri de ivoire sau draperii în culori complementare.

Interioare în culori neutre

Sursa

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Casa în culori neutre 22
mobila deco art
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.