Casă… low cost, reciclabilă și pe care poți să o muți unde și când dorești

DSC 0438 001

Cu un arhitect bun și o echipă pricepută poți face o casă cu buget redus, reciclabilă și pe care poți să o „iei cu tine” oriunde ai vrea sa te muți. E ca și un joc de puzzle, care-l asamblezi și dezasamblezi. Cu un design simplu dar modern, avem aici un exemplu foarte bun de casă de acest gen:

casa low cost

N-ai zice că această casă e un fel de „lego”, însă este asamblata doar din cadre metalice și lemn.

casa low cost

Ca design, nu arată ca și o casă low cost ci mai degrabă arată ca și o casă de vacanță pe un stil minimalist și totodată foarte elegantă. Așezată într-un loc cu multă verdeață, poate fi un loc superb pentru a lua o gură de aer proaspăt, o pauză din jungla de beton și o adevarată oază de încărcare a enegrgiei și a poftei de viață.

casa low cost

Luminoasă și spațioasă, mie îmi dă senwația de calm și liniște. Plus că, personal vorbind când vine vorba de costrucții sau renovări nu sunt o persoană prea răbdătoare; aș vrea ca totul să fie făcut repede, să poată fi modificat, să poată fi schimbat. Aceasta ar fi casa perfectă pentru mine din multe puncte de vedere: se construiește relativ rapid, are un aspect simplu ceea ce îi dă o nota de calm și primitor,iar in caz că vreau să mă mut în altă parte trebuie doar să-mi cumpăr pământ și să-mi duc apoi casa să o asamblez acolo fiind foarte profitabilă din acest punct de vedere.

proiect Low cost casa

Dacă doriți să vizualizați întregul proces de construire al acestei case îl puteți urmări aici, unde vor mai fi și imagini cu interiorul casei.

Sursa: http://www.popup-house.com/pse-passive-house/

4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Problema principala e ca acest tip de locuinta nu se preteaza climei de la noi, la -30 de grade faci turturi in casuta asta. Din nou, pamantul costa o gramada de bani, iar mutatul nici nu vreau sa ma gandesc.

  2. #2 Comentariu nou

    Superb…parca ar fi copilaria mea….felicitari!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.