Și scaun, și scara … în același timp.

Și scaun și scară ... soluția perfectă pentru a nu ocupa spațiu într-o locuință cu un obiect util, dar inestetic

scaunul scara

Un scaun pe care poți să te urci în siguranță, care se transforma ușor ajungând și scara! Din scaun se transformă în scară și invers. Pentru persoanele micuțe de înălțime este ideal, eu mereu mă urc pe scaunele din bucătărie care mi se par mereu nesigure făcând echilibristică prin casă. Sunt foarte utile și în cazul în care aveți o mobilă de bucătărie cu corpuri înalte sau în biblioteci.

scaunul scara E chiar ingenios, oricum scaunele își mai asumă rolul de scară din când în când, așa că de ce să nu se transforme în scărita la propriu?

Arată foarte bine si au o dublă utilitate. Reprezintă o modalitate bună de salvare a spațiului din locuință.

scaun scara

Update 2021 – am gasit extrem de multe planuri de realizare și imagini care oferă soluții să faci și scara si scaun în forme de la elegant spre rustic sau doar utilitar, industrial. Nu înțeleg de ce nu găsesc tâmplarii variante de a oferi în segmente de nișă neacoperite astfel de produse.

Primesc anual circa 10 cereri pentru a construi o astfel de scară derivată din scaun. Nu e ergonomic să ai doar scară sau doar scaun. Scara nu are loc de depozitare sau utilizare când nu e nevoie de ea, și scaunul nu e suficient de înalt, trebuie să fie și scara, adică acea ultimă treaptă pentru versatilitate.

Poate totuși se rătăcește cineva pe aici și vede imaginile, ce-l disponibile pe tot netul, nu sunt ale mele și face un astfel de produs. Schițele sunt preluate de pe Instructables.

si scara si scaun
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

12 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Super fain

  2. #2 Comentariu nou

    cum pot sa achizitionez acest scaun -scara

  3. #11 Comentariu nou

    Sunt interesat de 10 bucati ce pret au ?? 0768309231

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.