Casete de bijuterii din lemn vechi refolosit

casete de bijuterii

Azi am în gând ideea de casete de bijuterii, din pricina timpului pierdut admirând munca lor. Subiectul cutii, nu doar casete de bijuterii și tocătoare din lemn este unul neverending story. Se cer, este manoperă multă, câștig puțin și drept urmare comercianții de astfel de obiecte sunt mereu în căutare de producători.

Când vine vorba despre handmade, ETSY rămâne locul de pe internet unde ma pierd prea mult timp. Comunitatea oamenilor adunați acolo, mai mult sau mai puțin manufacturieri, produce rezultate excepționale, o întreagă panoplie de lucrușoare admirabile. Azi am citit undeva ca printre cele 100 de lucruri pe care trebuie să le faci într-o viață este pe acolo pe undeva și acela de a face ceva cu propriile mâini și de a-l vinde. Marillys, marca de cosmetice naturale ale Adrianei este un exemplu care deja a acumulat 5 ***** la acest capitol. Eu încă studiez conceptul.

Din lemn de pin vechi, cariat, recuperat din case vechi sau hambare din lemn, se pot scoate piese de lemn masiv, cu un aspect real autentic învechit. După tratarea lemnului pentru a scoate cariile, s-a băițuit cu nuanță de castan pentru evidențierea fibrei, apoi lăcuit cu lac mat.

cutie de lemn

Romania are o asemenea comunitate pe Breslo iar după părerea mea ar trebui un pic periată pentru a nu se mixa intenția inițială cu conceptul de talcioc. Breaslă este denumirea din dicționar care definește un grup de meșteșugari, organizați într-o comunitate unde pe lăngă profitul comercial se mai practica și schimbul de experiență, sprijin reciproc și confirmarea unui statut aparte, aparținănd unei comunități recunoscute oficial. Asta presupune că toți membrii ei au un nivel minim de calificare și produsele lor un minim de calitate. Până la urmă cel ce cumpără apreciază și tărguiește prețul. Cei care ați călătorit știți prea bine satisfacția unei negocieri frumoase, cu un turc, ori un chinez sau un marocan.

Respectele mele pentru cel ce produce casetele de lemn de care vă vorbeam, să aveți parte de soare tot weekendul și mulțumesc în parte fiecarui cititor al blogului dedicat lemnului stejarmasiv.ro pentru aprecieri.

Linkul catre ETSY: OurWeddingInvites  nu mai funcționează.cutie de lemn

cutie de lemn

cutie de lemn

cutie de lemn

cutie de lemn

cutie de lemn - - casete de bijuterii

cutie de lemn - casete de bijuterii

cutie de lemn - casete de bijuterii

Cu drag, de meștesug de modă veche.

8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.