Căsuță de vacanță din lemn

casuta copiilor

Aproape de Baia Mare, familia unor prieteni și-a construit o căsuță de vacanță din lemn care are în curte o căsuță de joacă pentru copii. A devenit în timp locul de evadare din urban, deși Baia Mare nu se compară cu aglomerările urbane unde verdeața este doar în spații amenajate sau în ghivece.

De Tudor v-am scris cu ceva timp în urmă cu desenele de colorat. Are un prieten, David, tot de 4 ani, ceva pericol, se înțeleg ăștia doi ca frații, numai trăznăi fac, trebuie stat cu ochii pe ei ca Mitică cu ochii pe butelia de gaz. Avem treabă întruna de grijit doi drăcușori de copii cu mare atenție la ce-s în stare să isprăvească. Încă e ușor totuși, că spun tot, când e bai și-o pasează de la unul la celălalt vina, dar mă gândesc că vor crește  și va trebui dezvoltat abilități suplimentare de detectat realitatea din vorbele lor.

Pe un teren generos la 17 km de Baia Mare, s-a construit o căsuță de vacanță + căsuță pentru copii pe piloni, cu tobogan, cu scară și nisip. Tot ce-ți poți dori la 4 ani. Ce să zic, lumea lor, liniștea noastră ! Terenul e îngrădit frumos, terasa permite supravegherea năzdrăvanilor și uite așa se cheamă că ne-am ales cu câteva ceasuri de liniște. Ce rămâne un mister este cum de pot, din 15 kg de piele și câteva oscioare să alerge o zi întreaga.

Această căsuță de vacanță din lemn este adorabilă, chiar dacă termenul este prea feminin pentru mine. Dar e chiar așa, are jos, la parter, un living generos, cu acces spre baie și bucătărie, toate încă în curs de amenajare, iar sus, doua dormitoare. Nici nu îți poți dori mai mult, până la urmă terenul din aer liber contează. Pădurea e aproape, liniște, peisajul si deschiderea din jur te duce cu privirea până la Igniș și Mogoșa.

Căsuță de vacanță din lemn si casuta pentru copii

Căsuță de vacanță din lemn si casuta pentru copii

Căsuță de vacanță si casuta pentru copii

Căsuță de vacanță si casuta pentru copii

Căsuță de vacanță si casuta pentru copii

Cu drag, de voie bună și relaxare.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.