Chiuveta pentru aplicații outdoor

chiuveta

Nu fabricăm și nici nu oferim soluții pentru aceste modele de chiuvete, dar vreau ca și alții aflați în căutarea unei soluții pentru chiuveta în aer liber, adică aplicații outdoor, să aibă inspirație din imaginile prezentate. Le public aici pentru mine în primul rând, în legătură directă cu ceea ce am scris în articolul – Scari din lemn sau piatră pentru aplicații outdoor

chiuveta

Eu vreau să ajung să pot meșteri însă mai e cale lungă până acolo. Întâi de toate trebuie să construiesc o platformă dreaptă, betonată pe care să ridic o magazie ce va adăposti tractorașul și sculele la livadă. Când mă văd cu partea asta făcută mă declar fericit, pentru că de acolo înainte pot găsi soluții și timp să pun mâna la amenajat ditamai terenul Vreau să fac rondouri pentru florile Adrianei, aplicații utile pentru livadă, am de construit irigații, plantația de coacăze, loc de joacă pentru copii, un foișor și loc de grătărit, bănci ici și colo … uff… ani de zile de acum nu se va termina. Și asta e de bine, nu de rău, să pot avea locul meu de meșterit. Nu mă tem de muncă ci regret că durează până pot pune ideile în practică.

Recent, la ultima ploaie, când păzeam motopompa și curgea apa din cer mă gândeam cât de ciudă îmi e că nu am un acoperiș încă, că nu am un loc unde să curăț noroiul de pe cizme, că musai și neapărat prima construcție de utilitate outdoor va fi rezervorul de apă, ridicat pe un stativ suficient de înalt să poată servi de spațiu de depozitare pentru uneltele de mână și un lavoar, orice, un robinet dacă nu pentru ca să poți folosi apa normal. Lângă rezervor mă bate gândul să încropesc ceva masă de grădinar, cu blat de lucru pentru pământ, flori cu posibilitatea de a te curăța la sfârșit.

Ideiile pentru chiuvetă nu mă duc nicidecum la obiectul din inox, ci la o variantă rustică.

Idei pentru chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta

chiuveta
16 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    se poate realiza o bancuta tapitata de 50 cm adancime si o masa solida de terasa de 2,2 metri lungime

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.