Ultimele comenzi de mobila din 2015, așteptăm 2016 !

comenzi de mobila

Încheiem un an fabulos, cu creșteri de vânzări și trafic pentru partea de online. Rezultatele acestui an sunt spectaculoase din punctul meu de vedere și de aceea Vă Mulțumim !

Am fotografiat în ajun de Craciun câteva piese care fac parte din ultimele comenzi de mobila livrate în acest an, însă aș vrea să vorbesc despre separarea pe cele 3 direcții a prezenței online, diferită de ceea ce era la începutul acestui an. 2015 a fost anul modificărilor și a desprinderii unor segmente aparte din ceea ce în 2014 se găsea în totalitate sub umbrela www.stejarmasiv.ro

comenzi de mobila

Blogul/revista online StejarMasiv.ro

Împlinim 4 ani de scris, dezbătut și prezentat idei despre lemnul masiv în general, indiferent de aplicația la care este folosit. Am publicat peste 1300 de articole informative, cu speranța că acest segment de nișă este unul care are nevoie de un spațiu în online-ul românesc. Nu cred că suntem o portavoce, ci doar un glas care crește și care susține naturalul, inițiativa și bunul gust reprezentat de valori tradiționale. Stejar masiv este termenul ce ne reprezintă însă înglobează sub denumirea acestui lemn nobil tot ceea ce am putut găsi interesant despre lemnul masiv. Ne preocupă mult partea de bricolaj, acordăm spațiu tuturor celor care lucrează lemnul, profesionist sau amator.

Ne plac designerii și arhitecții, meșterii sau micile ateliere de tâmplărie. Tuturor celor care se regăsesc în aceste categorii ne adresăm, vă chemăm alături și vă vom promova munca. Nu avem pretenția nici pe departe că am acoperit tot segmentul lemnului, dar avem tot timpul la dispoziție să continuăm să crăpăm firul în 4 mai departe. Nu bușteanul, lemnul n-ar trebui să ajungă pe foc, ci bricheții, cel mult.

Am strâns peste 150 de articole interesante primite din partea cititorilor care au realizat ceva din lemn. Îmi amintesc de un prelungitor electric care era construit în jurul unei plăci de lemn, pe care se înfășura cablul și care ne-a fost trimis spre publicare de un om încântat de meșteritul lui. Nu căutăm spectaculozitatea, ci normalitatea. Vrem să aducem în prim-planul spațiului online .ro această nișă, care are ca reprezentanți oameni cu aplecare spre cele lumești, firești, fără pretenții de a realiza ceva grandios. Lemnul este prezent și acum ca și în urmă cu sute sau mii de ani în viața noastră și poate îl trecem cu vederea din prea mare obișnuință. Îmi doresc să nu trăim înconjurați de plastic și metal ori sticlă, sub forme industrializate și de aceea scopul prezentării lemnului sub orice formă este apreciată este scopul existenței acestui blog de nișă.

Catalogul online www.mobelamadeus.ro

Am înregistrat tot mai multe comenzi de mobilă pe parcursul anului 2015, ceea ce înseamnă pentru noi o confirmare a efortului de a fi prezenți în spațiul .ro . Suntem producători axați pe export, dar am decis în urmă cu 4 ani să oferim posibilitatea achiziționării modelelor pe care le fabricăm serie și celor din România. Mi-aș dori ca tot mai mulți colegi producători să manifeste aceeași deschidere catre piața internă care s-a maturizat și care dă dovadă de stabilizare pentru sistemul de valori pe care se bazează intențiile de achiziții.

Dacă ani la rândul s-a achiziționat preponderent PAL și MDF sau piese furniruite se pare că oamenii au re-evaluat criteriile după care se ghidează în ceea ce privește achiziția mobilei din casele lor, concomitent cu afinitatea pentru curentul bio, natural. Lemnul masiv, stejarul în principal, este tot mai prețuit și tradiția mobilei executate din materiale naturale reînvie. Nu degeaba acest segment nu a înregistrat scăderi semnificative pentru export și și-a păstrat nivelul pe parcursul anilor de reașezare economică, cu titlul de Criză. Am încercat să prezentăm printre articolele destinate lemnului piese fabricate de noi, nu pentru a ne face reclamă ci pentru a le da exemple, însoțite de cele mai multe ori de aprecierile proprietarilor lor. Modelele fabricate de noi se regăsesc în cataloagele unor mari retaileri vest-europeni și credem că nu este logic să fie achiziționate de români, după parcurgerea unor pași intermediari, care le multiplică valoarea.

Anul acesta am remarcat o multiplicare a comenzilor pentru dimensiunile atipice de mese, cele mai mari predominând. Cea mai mare masă livrată de noi are 4.00×1,40 m blatul, deși ne-au fost solicitate și lungimi mai mari. Limitarea de 4 m este impusă de tehnologia disponibilă, iar după știința mea, sunt foarte puține variante de producători care pot fabrica peste această dimensiune. Mesele care depășesc dimensiunea de 3,00 m sunt dificil de transportat și montat, de relocarea lor e greu de luat în calcul să discutăm. Peste 3 m trebuie găsit soluții alternative de transport, curierii clasici nu pot asigura integritatea completă la livrare.

Cele mai multe comenzi de mobila din România sunt bazate pe recomandările clienților mulțumiți și asta ne bucură nespus !

Comunitatea StejarMasiv.ro

Am lansat partea de Comunitate StejarMasiv.ro și deja avem peste 50 de vizitatori înscriși și peste 20 de meșteri autentificați. Regret că încă nu s-a înțeles mecanismul care ajută la promovarea lor, și aici mă refer la publicarea portofoliului, dar am dedus că utilizarea calculatorului și procesarea pozelor nu fac parte dintre atributele cele mai bine dezvoltate ale unui tâmplar. Am exclus reclamele gratuite ale unor companii care intenționau să se folosească de acest demers benevol și gratuit. Repet, aceasta comunitate este destinată celor care practică o meserie, nu firmelor care comercializează mobilă sau produc la nivel industrial.

Harta comunitatii

Folosiți cu încredere harta disponibilă după înregistrarea pe Homepage, apoi adăugați portofoliul vostru. Următoarele comenzi pot veni și de aici, vă asigur că primim cereri și comenzi de mobila, multe din afara producției de mese și scaune, aflate în portofoliul nostru. Imaginile publicate de voi vă reprezintă cel mai bine priceperea, iar cuvintele folosite pentru descriere vor completa descrierea.

Update 2017 – din pacate am fost nevoiți să închidem complet acest segment din cauza mesajulor SPAM.

2016 – ce ne așteptăm ?

În primul rând ne dorim să fim sănătoși, noi, voi, toți cei dragi nouă, tuturor celor ce ne sunt aproape și dragi. Ne dorim să strângem în jurul Comunității StejarMasiv.ro tot mai mulți iubitori de lemn, de frumos și oameni cu suflet viu și mare. Avem tot mai mulți prieteni și ne bucurăm de aprecierea lor. Sperăm să menținem interesul asupra lemnului și să oferim soluții tuturor celor care ne solicită sfatul, îndrumarea sau ajutorul. Indiferent de subiectul abordat, vă asigur că veți primi un răspuns din partea mea, chiar dacă este unul negativ.

Ne dorim să fim tot mai mulți cei care găndesc, care nu merg cu turma, care nu se tem să se murdărească pe mâini și care pun umărul la treabă. Indiferent ce treabă ar fi, e bine când ne preocupă ceva, să gândim sau să facem. Urmați-vă visele, căutați mai mult și mai bine pentru voi, faceți schimbarea acestei țări începând cu voi, cu noi, fără a arăta cu degetul decât atunci când sunteți convinși că voi înșivă ați făcut tot ce se putea face.

Gândiți bine, de bine, folosiți capul și brațele pentru binele vostru, fără a face rău altcuiva.

Cel mai mare ajutor pe care îl putem primi stă la capătul brațelor noastre !

Un 2016 nebanuit și neașteptat de bun vă doresc !!!

comenzi de mobila
Blat de masa Britain Rotunda D160
comenzi de mobila
picior de masa Britain rotunda
comenzi de mobila
Masa Madrid extensibila, culoare Loom
comenzi de mobila
Blat de stejar 3.00 x 1.40 m
comenzi de mobila
Blat de stejar 4.00 x 1.40 m
comenzi de mobila
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  M-ar interesa masa extensibila de lemn. mai exact detalii legate de culoare si pret…cum le pot obtine?

 2. #3 Comentariu nou

  Multumesc mult pentru reply si sfaturi.
  La multi ani! Un 2016 exceptional.

  Ioana

 3. #4 Comentariu nou

  La Multi Ani … Va urez un an 2016 exceptional, plin de bucurii si realizari

 4. #5 Comentariu nou

  Minunat! O sa imi fac si eu la comanda niste piese de mobilier din lemn masiv, pentru noul apartament din N-E Bucurestiului. Nu se demodeaza niciodata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.