Comoda TV – din colectia futurista

stand TV

Am folosit termenul de colectia futurista, din mirare pentru formă, fără a asocia acest termen cu o colecție anume, aparținând unui designer.

Vă mai amintiti televizoarele vechi?  Da, da … acelea  imense si grele, ca niste cutii pline de pietre … ei bine sustinerea acestor centre de divertisment, necesita de cele mai multe ori niste comode imense si masive.  Din fericire, aparitia televizoarelor cu ecran plat a determinat creerea unui nou concept de comoda TV, lasand in urma doar amintirea vechiilor comode.

Desi, aparent, da impresia unei biblioteci obisnuite, de fapt acest nou concept, contine un sistem de televiziune montat si monitorizat in spatele comodei.  Cu apasarea unui singur buton, partea din spate a mobilierului se deschide si ghiciti ce? …. televizorul iese afara. Din câte am citit, aceasta ciudatenie ( pentru mine) are fel si fel de ventilatii, cabinete pentru stocarea echipamentului AV sau a consolelor de jocuri.

Oferta noastră include soluția prezentată în articolul – Smart living din 5 piese de stejar – Design Modular

Iubitorii de noua tehnologie, cred ca sunt de-a dreptul impresionati…daca si eu ma gandesc ca la o viitoare achizitie…. Interesant nu-i asa?

colectia futurista
colectia futurista
colectia futurista
colectia futurista

Vă recomand să mai cititi :

Lounge Wood Hot – mobilier funcțional pentru noile tehnologii

15 idei pentru mobilierul de Home Cinema

Model de stand TV mai simplu, fabricat de noi, poate fi cel din catalogul de mobila Mobel Amadeus, dar nu poate fi catalogat ca fiind din colectia futurista.

stand TV
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    beautiful arts!

  2. #2 Comentariu nou

    Un articol de milioane ! Cel putin pentru mine. Multumiri autorului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.