Suporturi de flori – Concurs de articole „Cu si despre orice … lemn sa fie!”

Suporturi de flori Suporturi de flori

Am schimbat recent designul blogului si ca urmare simtim nevoia sa celebram acest new look oferind aceste suporturi de flori.

Cind faci din placere asta si nu motivat de avantaje financiare, disputele sint la ordinea zilei, doar ca rezultatul e constructiv si speram benefic. Fiecare a venit cu propria contributie la forma, continut si culoare. Am integrat functiuni noi, de cautare, de newsletter si am largit categoriile in care sint clasificate articolele.

Ne-am prezentat, am scris cite ceva despre noi si la insistentele lui Catalin avem si poze. Ne-am impartit sectoarele in care credem ca putem exprima ceea ce e mai bun din noi, am stabilit minimele de calitate si speram sa fie apreciate sub noua formula.

Ceea ce ne defineste este locul de unde provenim. Baia Mare, Maramuresul sunt locatii emblematice pentru Romania si pentru industria lemnului. Aici puteti gasi de la traditia portilor de lemn pana la exportul de produse finite din lemn, stejar mai ales dar si brad si fag. Aici e și casa lui Mobel Amadeus – proprietarul lui StejarMasiv.ro

Fostele intreprinderi de stat, desfintate dupa Revolutie, au last in urma oamenii si experienta multor ani care au facut din prelucrarea lemnului o meserie. Multi dintre acestia fie ca intreprinzatori, fie ca angajati au pus in practica „la privat” ceea ce stiau sa faca cel mai bine. Industria lemnului fiind intre cele mai benefice sectoare ale economiei, cu cele mai multe locuri de munca platite din conversia EURO-ului in RON, poate fi si de acum incolo unul din motoarele principale pentru economia romaneasca.

Ca urmare, concursul se doreste a fi RASPLATA unui minim efort, pentru ca nu agreez gratuitatile. Parerea voastra, despre orice referitor la lemn, scris in cuvinte si imagini, poate fi rasplatita cu un set de 3 suporturi de flori. Acest produs, cu 3 dimensiuni diferite, a reprezentat baza de pornire a unei fabrici din Maramures si a fost exportat, cu succes, ani de zile, ajungand ca Europa sa cumpere peste 100.000 de bucati la mijlocul anilor ’90. Produsele sunt noi, in cutie, si se vor expedia prin curier oriunde in Romania.

Scrieti asadar, in cuvinte simple, exemplificat in minim 3 imagini, CE REPREZINTA LEMNUL PENTRU VOI. Regulamentul si detaliile concursului le gasiti apasand pe banerul din partea de sus a site-ului.

Bafta la scris, poti castiga oricare din cele 3 suporturi de flori !!!

Suporturi de flori
Suporturi de flori
Suporturi de flori
Suporturi de flori
Suporturi de flori
Suporturi de flori
Suporturi de flori
Suporturi de flori
suporturi de flori100 cm
Suport de lemn 100 cm
suporturi de flori 100 cm
Suport de lemn 100 cm
suporturi de flori 100 cm
Detalii din timpul fotografierii – Catalin Pop
Suporturi de flori
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Nu i-mi place nici una

  2. #2 Comentariu nou

    Buna ziua la ce pret e masa rotunda ca sint interesat si de 4 saune tot din lemn masiv stejar sau ce lemn folositi