Conectori metalici pentru standuri de lemn pentru târguri

montaj de pe supermeseriasu.blogspot.com – tub conector

Toate articolele mele, cum e și cel de față despre conectori pentru standuri, sunt inspirate din fapte reale pe care le observ.

De vineri sunt cu Adriana la Cluj, deci azi e a treia zi de când am senzația că sunt în concediu. Am avut timp să contemplez relaxat furnicarul de oameni din Iulius Mall, unde se desfășoară un târg de handmade. Nu m-am putut abține să nu studiez standurile participanților și realizez că cel mai mare impediment pentru a-și vinde marfa este expunerea improprie.

Organizatorul s-a străduit să le ofere un minim de condiții, dar până la urmă ceea ce contează este aportul propriu al fiecărui participant. Cred că spune mult despre seriozitatea cu care își promovează marfa, produsele pe care intenționează să le vândă. Și culmea, clienții reacționează exact pe șablonul previzibil. Acolo unde prezentarea este aerisită, la vedere, vânzătorul nu asaltează sau încorsetează potențialul client dând năvală pe el cu ”amabilitate” excesivă sau prin prezentarea produselor într-un mod impropriu, clientul este mai dispus să se apropie, să analizeze oferta, să ceară informații suplimentare dacă ceva îl atrage … Pentru că … comert, da?

standuri de lemn pliant
stand pliant

Prea puțini am văzut să vină cu propriul concept de prezentare cât mai avantajoasă a produselor, majoritatea mizează pe o amestecătură de chestii adunate de ici de colo. Standuri imprumutate cu nume de brand șterse sau nu, busturi de toate formele dimensiunile sau culorile, cartoane sau pânze, cutii de toate mărimile și formele. Târg e, atunci târg să fie, dar uneori mă trece un sentiment de piață. Piață de vechituri, de lucrui adunate și prezentate puțin mai elevat decăt pe un nailon întins pe beton. La un moment dat am deschis o discuție cu un participant și ne-am lungit la aprecieri critice, evident, pentru ce nu e bine, si cum ar fi să fie să arate și să meargă mai bine, la un stand sau altul.

Ideea acestui articol apare dintr-un mail pe care l-am primit ieri, azi l-am citit și se referă exact la ceva ce are legătură cu tot ce am scris mai sus. Cineva dorește 2 standuri de prezentare pentru un târg. Opaaaa … la fix, pe gândul meu.

E foarte simplu, costurile de execuție sunt relativ simple, iar cerințele proiectului se formulează astfel:

  • demontabil și foarte ușor
  • fabricat din brad sau alt lemn cu greutate redusă
  • pliant, cu capacitatea de a fi transportat de o femeie
  • modular, ar fi interesant de configurat în mai multe variante

Am căutat conectorii pentru îmbinările din partea de sus a caprelor și la fel, de jos, locurile unde ar trebui ca cele două elemente de lemn să fie mobile și am găsit următorul element metalic, cu denumirea șurub cu tub conector.

Arată așa :

conectori metalici pentru lemn - montaj conectori standuri
conectori metalici pentru standuri

și se montează așa :

montaj conectori standuri
de pe supermeseriasu.blogspot.com – tub conector

Restul e istorie, cine are câteva scule elementare de tâmplărie, poate face așa ceva într-o joacă de două-trei zile, dacă are toate materialele la dispoziție.

Am mai scris și Standuri de prezentare pentru produse handmade făcute din lemn

conectori metalici pentru lemn
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.